Copy
Wily Bo Walker - Moon Over Indigo
View this email in your browser
De in London woonachtige Schot Wily Bo Walker, is één van de meest actieve artiesten van dit moment. "Moon Over Indigo" is alweer zijn derde release van 2015 en voor 2016 heeft hij er nog eens drie aangekondigd. In de afgelopen 12 maanden stond hij in vijf verschillende groepssamenstellingen maar liefst 10x in de Hit-Tracks Top 100. Zijn pieknoteringen worden steeds hoger. 'Storm Warning' en 'Killers On The Run' featuring E D Brayshaw, haalde beide de top 10. Zijn alternatieve stijl is misschien het best te typeren als een mix van swamp blues, jazz en rock.
 
Track Record in Hit-Tracks Top 100

2014 > When The Angels Call Your Time (with The Danny Flam Big Band)
2014 > Walking With The Devil (with The Mescal Canyon Troubadours)
2014 > Rain On My Footsteps (with Rattlin Bone)

2014 > Love Will Find A Way (with Kareña K)
2014 > Light At The End Of The Tunnel (with Kareña K)
2014 > Drive (with The Danny Flam Big Band)

2015 > Long Way To Heaven (with Kareña K)
2015 > Storm Warning (with E D Brayshaw)
2015 > Killers On The Run (with E D Brayshaw)
2015 > September Red (with E D Brayshaw)

De nieuwe CD "Moon Over Indigo" bevat inclusief de geremixte hit-tracks 'Walking With The Devil', 'When The Angels Call Your Time' en 'Drive' in totaal 10 prachtige stukken. De altijd herkenbare stem van Wily Bo is zo intrigerend dat je ze steeds weer opnieuw wilt horen en dan ontdek je ook telkens nieuwe accenten zoals de backing vocals van Kareña K, de blazers van Danny Flam's New York Brass-Horn Section en de violen van The Cenovia Cummins String Quartet. Alle nummers zijn geschreven door Wily Bo Walker, behalve 'Walk In Chinese Footsteps' (Wily Bo Walker & E D Brayshaw), 'Same Thing' (Willie Dixon) en ''Who Do You Love' (Elias McDaniel). De CD is vanaf de officiële releasedatum 25 september verkrijgbaar via CdBaby, iTunes en Amazon. Bestellen kan vanaf nu via: 

http://wilybo.bandcamp.com/album/moon-over-indigo
 
Wily Bo Walker live

Binnenkort worden de tourdata van Wily Bo Walker bekend gemaakt. Hou hiervoor de tourpagina op onze website in de gaten: http://picanetherlands.com/?page_id=10.

Meer info en geluid kun je vinden op zijn bandpage: http://picanetherlands.com/?page_id=116  en op zijn eigen website: http://wilybo.com.
 
Ron Pennings
Music Agency P.I.C.A.
Booking - Promotion - Management
Roermond - The Netherlands
Email ronpennings@planet.nl
Website www.PICAnetherlands.com
 
Copyright © 2015 Music Agency P.I.C.A., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp