Copy
Structuurbehandelingen, We zitten er deze zomer koeltjes bij en Coffee van James Hopkins.
View this email in your browser
The Young Studio Nieuwsbrief

Hallo <<First Name>>

Het is alweer maart en ik kom er nu pas aan toe om je de eerste nieuwsbrief van 2016 te sturen. Er is dan ook veel gaande bij The Young Studio. Je kunt het hieronder allemaal lezen.
Had ik je al verteld dat je nu een review kunt achterlaten op de website over je behandeling? Ik zou het op prijs stellen als je daar een berichtje achterlaat. Let wel: Als je ergens ontevreden over bent en ik weet het nog niet, dan kun je beter eerst met mij contact opnemen. Ik weet zeker dat we eruit komen...

Groetjes Petra de Jong

Structuur
behandeling

In april starten mijn eerste lessen in structuur behandelingen. Watergolf of permanent, dat is toch ouderwets???
Dat wordt inderdaad wel geroepen en dat is onterecht. Met watergolf, weer verdwenen na 1 wasbeurt, en permanent, ongeveer 3 maanden plezier, kun je hele leuke accenten aanbrengen. Vaak verzuchten dames dat ze graag ‘meer volume’ in hun haar zouden zien. Dat kan met 1 van de genoemde behandelingen. Leuk voor een feestje of een andere gelegenheid. Ik zal jullie op de hoogte houden wanneer het feest kan beginnen!


Airco (of er koeltjes bij zitten)

Wat was het vorige zomer warm onder de kapmantel. Ik heb het wel gemerkt hoor. En ik vond het heel vervelend voor je. De mobiele airco die ik ervoor aangeschaft had kon het absoluut niet koel krijgen in de studio. Daarom heb ik besloten om een volwaardige airco aan te laten leggen. Zodra de temperatuur buiten ook maar enigszins naar zomerse hoogten stijgt, blijft het in de studio lekker aangenaam.
Dankzij de geduldige doch professionele engineers van NoordPool Airco- en Koudetechniek, elimineren we een 'heet hangijzer' uit de studio!

Coffee van James Hopkins
Een cupjes machine (Nespresso) draagt niet bij aan het milieu. Daarom heb ik besloten om deze machine te vervangen voor een volautomatische bonen machine. Vanaf heden wordt er verse koffie van hoogwaardige kwaliteit van James Hopkins geschonken in The Young Studio. Het is nog wel even zoeken naar de juiste sterkte afstelling. Jouw feedback is daarom zeer welkom. Mocht je deze koffie thuis willen proberen dan kun je deze uiteraard zelf ook bestellen. Klik daarvoor hieronder op het logo van James Hopkins.

Copyright © 2016 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp