Copy
Kerstflyer op komst, Sinterklaasactie en 100 likes...
Bekijk in je browser
The Young Studio Nieuwsbrief

Hallo <<First Name>>

Dit is alweer mijn tweede nieuwsbrief en er hebben zich weer een aantal nieuwe mensen aangemeld. Het gaat best wel goed met The Young Studio. Ik groei nog niet hard maar hardlopers zijn dan ook doodlopers... Jij bent een terugkerende klant en dat waardeer ik enorm! Heb je de vriendenkaart, die je op mijn openingsfeestje kreeg, al weggegeven? Er heeft zich nog niemand gemeld met de kaart. Daarom wil ik het extra spannend maken en verhoog ik de korting voor de eerste die met de kaart komt naar 25%!

Wederom veel lees- en kijkplezier en ik blijf geïnteresseerd in jouw feedback. Ik hoor dan ook graag van jou.

Groetjes Petra de Jong

Kerstflyer op komst
Ik heb de openingsflyer hergebruikt en verbouwd tot een kerstflyer. Allereerst om zoveel mogelijk mensen in mijn buurt een fijne kerst toe te wensen. En uiteraard om ook een beetje kerstvoordeel te bieden in die toch al zo dure decembermaand.

Direct na Sinterklaas gaat The Young Studio in kerstsferen en is de Studio nóg gezelliger. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak voor de kerst. Het zou best weleens druk kunnen worden. En er ligt een leuk presentje voor je klaar...

Vanaf hier wens ik jullie allemaal alvast een hele gezellige decembermaand toe. Fijne feestdagen!

 

Sinterklaas

Huh? Had ik het hiernaast al over kerst? Eerst hebben we natuurlijk nog Sinterklaas. Het is alweer bijna 5 december. Heb jij je inkopen al gedaan voor pakjesavond? Niet? Nou, denk dan eens aan een kadobon van The Young Studio. Verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag en inwisselbaar bij elke behandeling of aanschaf van een product.
Maar ook na Sinterklaas is de bon nog gewoon inwisselbaar. Sterker; hij is een jaar geldig! Get A Sinterklaas/Kerst Voucher Now... 

100 Likes
Op facebook had ik er al even aandacht aan besteed. Maar nu ook nog maar even in de nieuwsbrief: Mandy van der Tak was de honderdste bezoeker die op de 'Vind ik leuk' knop heeft gedrukt op de facebookpagina van The Young Studio.
Mandy is inmiddels langs geweest en heeft haar presentje in ontvangst genomen.

Nu heb ik natuurlijk een nieuwe goal: 200 likes! En daarvoor stel ik een nóg leuker presentje beschikbaar. Als je wilt weten wat, help mij dan die 200 likes te bereiken en deel de facebookpagina van The Young Studio onder al je vrienden!
Ga naar facebook
Copyright © 2015 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp