Copy
Gratis WiFi, CND Shellac nieuws en aangepaste prijslijst
Bekijk in je browser
The Young Studio Nieuwsbrief

Hallo <<First Name>>


Ik stuur je zo vlak voor de kerst nog even een berichtje. Ik heb namelijk nog een paar plekjes in mijn agenda voor de kerst. En voor Oud en Nieuw kun je ook nog terecht. En dat hoeft niet alleen voor je haar te zijn. Ik zou ook je handen kunnen verzorgen en je een paar prachtige Shellac CND nagels kunnen geven. Ik heb net weer een certificaat behaald waarmee ik weer nieuwe technieken kan toepassen.
En ga je naar een spetterend feestje met de jaarwisseling? Wat zou je ervan vinden als je daar gaat knallen met een prachtige visagie? Wacht daarvoor niet te lang met het maken van een afspraak. Hiervoor is namelijk maar beperkt plaats.

Heel veel plezier de komende feestdagen!

Groetjes Petra de Jong

Gratis WiFi
Alhoewel ik een goed gesprek zeker niet uit de weg ga, kan ik me heel goed voorstellen dat je soms iets te doen hebt wat je kunt regelen met je telefoon, tablet of laptop. Voor die gelegenheid bied ik je nu gratis WiFi aan in mijn studio. Voor de duur van je bezoek mag je appen, facebooken, downloaden en wat je verder maar op je apparaat zou willen doen, zoveel als je wilt en zolang het de behandeling niet hindert!

Maak daarvoor verbinding met TheYoungStudio en vraag mij even om het wachtwoord. Voor de techneuten onder ons (wat ik zelf niet ben): het is op de 2,4Ghz band dus verwacht niet de snelheid van het licht ;)

 

Masterpainter

Onlangs heb ik het onderdeel Masterpainter van CND Shellac afgerond. Binnenkort doe ik hiervoor examen waardoor de studio officieel gecertificeerd-  en geregistreerd is. Google je dan CND Shellac Almere dan zou The Young Studio hierbij in de resultaten vermeld moeten staan.

Erg leuk natuurlijk maar waar het om gaat is dat ik hiermee weer nieuwe technieken heb geleerd waarmee ik jouw nagels nóg mooier, leuker en fraaier kan maken. Naast het aanbrengen van de prachtige kleuren die CND Shellac biedt, kan ik nu ook layering toepassen en beginnende nail art aanbrengen.
Bovendien kan ik nu met Brisa Light Smoothing Gel, broze nagels ondersteuning geven. Nagels die het van nature wat minder gemakkelijk hebben, leven met deze behandeling zichtbaar op.
Binnenkort besteed ik hier op de website meer aandacht aan.

 

Prijzen
Rijk worden als Dagobert Duck is zeker niet het doel dat ik beoog met mijn gezellige studio. Maar om mee te gaan in de economische flow, waarbij de term inflatie zelfs mij inmiddels niet meer onbekend is, zal er ook bij The Young Studio per 1 januari 2016 iets aan de prijzen veranderen.

Kom daarom in het nieuwe jaar naar de website om de nieuwe prijslijst te raadplegen. Eerder mag natuurlijk ook want er zijn daar veel meer leuke onderwerpen te vinden!

 
Ga naar de website
Copyright © 2015 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp