Copy
Kerstplanning, Artistique cursus en The Young Giftcard.
View this email in your browser
The Young Studio Nieuwsbrief

Hallo <<First Name>>

De tweede nieuwsbrief van dit jaar. En misschien ook alweer de laatste. Misschien dat er voor de kerst nog eentje verschijnt maar ik beloof nog niets. Dit heeft alles te maken met mijn afwezigheid rond de kerst. Een van mijn aandachtsgebieden waarvoor ik je inmiddels uitgebreid heb gespamd. En mocht je nog niet door mij benaderd zijn, lees hieronder dan het stukje over mijn kerstplanning...

Groetjes Petra de Jong

Kerstplanning

Het lijkt nog ver weg, toch is het sneller Kerst dan je denkt! De Kerstknipdrukte dient zich al aan in de agenda.
The Young Studio is wegens familiebezoek in Australië gesloten van 23 dec t/m 24 januari.
Ik vind het prettig om iedereen te kunnen helpen dus heb ik, voor mijn vaste klanten op basis van vorige bezoeken aan The Young Studio en knip/kleurbehoefte, een planning gemaakt voor je zodat je zeker bent van een afspraak voor Kerst. De planning is verstuurd per app bericht. Mocht je deze niet ontvangen hebben en je wil wel verzekerd zijn van een afspraak, bel of app mij gerust. Dan zorg ik dat het in de agenda komt.


Cursus Artistique

Diep, sprankelend en echt... Dat zijn de haarkleuren van Artistique, een professioneel haarkleuringssysteem op cremebasis.
De bovenstaande woorden zijn van de makers van Artistique. De woorden die ik vaak hoor van de klanten in de stoel zijn: “Ik heb complimenten gekregen van mijn omgeving over mijn haarkleur. Ze vinden het heel natuurlijk”. En dat doet mij groot plezier.  Artistique blijft door ontwikkelen. De komende maanden geven zij voor diegene die met dit product werken weer cursussen om de nieuwe trendy kleuren en nieuwe manieren van kleuren aan te leren. Natuurlijk ben ik daarbij aanwezig.


The Young Giftcard

Binnenkort verschijnt op facebook een nieuwe actie van mij voor mensen die zich inschrijven op de nieuwsbrief. Zij krijgen een kaart met kortingsmogelijkheden t.w.v. maar liefst € 17,50 die zij in 2017 vrij mogen toepassen. Je kruist bij je volgende bezoek aan welke korting je wilt krijgen op welke behandeling en voila, je voordeel zit in de pocket!

Deze leuke actie is er uiteraard ook voor mijn vaste klanten en daarom krijgen jullie deze kaart sowieso van mij bij je volgende bezoek aan The Young Studio! 
De kaart is het gehele jaar geldig of totdat je alle kortingsmogelijkheden hebt verbruikt.

Copyright © 2016 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp