Copy
Certificaten, een nieuwe wasunit en prijsaanpassingen.
View this email in your browser
The Young Studio

Hallo <<First Name>>

We gaan alweer aardig richting de kerst 2017!
Het is toch altijd weer spannend bij het wakker worden op kerstochtend of er een mooi wit sneeuwtapijt ligt buiten. En dan heerlijk binnen met kaarsen aan genieten met elkaar. Fijn schitteren aan het diner met feestkleding en natuurlijk een mooi geknipte en eventueel gekleurde coupe. Er zijn nog een aantal plekjes vrij begin december en vlak voor kerst. Maak op tijd je afspraak en ontvang een leuke kerstverrassing!

Groetjes Petra de Jong

Certificaten
November was gevuld met 2 leuke leerzame trainingen waarbij ik ook nog eens als positief eindresultaat een certificaat ontving. In de training 'Amazing Advice' ging het over passende adviesgesprekken en waar deze aan moeten voldoen. Welke vragen kun je de klant stellen om erachter te komen wat hij of zij werkelijk wil.
De tweede training was een Advanced kniptraining. Lang verhaal kort: vanaf nu maak ik jullie nog mooier! Beide trainingen direct toepasbaar in de praktijk!

 

Nieuwe wasunit

Onlangs heb ik een andere, comfortabelere wasunit laten plaatsen. De stoel bij de waskom heeft een fijne diepe zit waardoor de wasbehandeling en hoofdhuid massage nog meer zal ontspannen!

Prijzen

En dan, het is onvermijdelijk. Er zal vanaf december een prijsaanpassing plaatsvinden.
Heren knippen 18,50
Dames knippen 19,50
Kleuren uitgroei 27,50
Kleuren halflang 30,00
Highlights vanaf 47,50

Kijk voor de volledige prijsaanpassingen op de website
Website
Copyright © 2017 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp