Copy
Geslaagd openingsfeest, een nieuw product voor mannen en ineens honderd likes!
Niet leesbaar in je e-mail? Bekijk deze dan in je browser
The Young Studio Nieuwsbrief

Hallo <<First Name>>

Ik vind het leuk om je de eerste uitgave van de nieuwsbrief van The Young Studio te mogen sturen. Hoe frequent ik dat in de toekomst ga doen weet ik nog niet maar ik hoop je elke keer van leuke nieuwtjes en aanbiedingen te voorzien.

Veel lees- en kijkplezier en wil je me laten weten wat je van de nieuwsbrief vindt? Met jouw feedback kan ik deze nog leuker en interessanter voor je maken.

Groetjes Petra de Jong

The Young Studio feestelijk geopend
Zaterdag 26 september opende ik de deuren van The Young Studio op een feestelijke wijze. Wat mij betreft was het een geslaagd feest; mooi weer, leuke mensen, een prachtige taart en heel veel lieve gelukswensen met mijn Studio. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de presentjes, lieve berichtjes en natuurlijk voor jullie komst!

Jullie hebben allemaal een goodie-bag gehad. Daarin zat een vriendenkaart die je aan een vriend kan geven (duh...) die The Young Studio nog niet kent. Voor de eerste klant die via deze weg bij mij komt staat, naast de korting, nog een leuk presentje klaar! En je wordt, mits je dat wilt, vermeld in de volgende uitgave van deze nieuwsbrief!
Link naar de foto's

Pomade

Pomade is een nieuw styling product van Artistique voor mannen.
De pomade geeft controle en definitie zonder het haar te verzwaren. Verdeel een kleine hoeveelheid over het handdoekdroge haar en stijl je haar in de gewenste vorm. Maak die look die blijft zitten zoals jij dat wilt.
Het product heeft een frisse, onopvallende geur en is niet vet. Wel geeft het je een onwijs coole wetlook zoals hieronder:


 

100 Likes
De honderdste like is ineens een feit. Terwijl ik voor deze nieuwsbrief een promotietekst aan het schrijven was om de 100ste like te werven, kwam deze al binnen! Mandy van der Tak,  er ligt een leuk presentje voor je klaar omdat je de 100ste was die de facebookpagina van The Young Studio leuk vindt! Neem even contact op via telefoon of een persoonlijk berichtje om je presentje in ontvangst te nemen...
Copyright © 2015 The Young Studio, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u uw gegevens aanpassen?
U kunt hier uw voorkeuren opgeven of uzelf afmelden van de lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp