Copy

In deze nieuwsbrief:
Vitamine K2, Risico op hart,- en vaatziekten meetdag in Rijssen!

View this email in your browser
Lieve mensen,


Zoals de meesten wel weten werk ik graag met bloedzuigers. De hirudotherapie, bloedzuigertherapie, heeft een lange medische geschiedenis. De oude Egyptenaren wisten het al: bloedzuigers hebben een helende werking. Schreef men vroeger de effectiviteit van bloedzuigers toe aan het opzuigen van het bloed, nu is dit aspect van ondergeschikt belang. Dankzij de moderne analysemethoden, weet men nu dat de werkzame stoffen die door de bloedzuigers worden afgescheiden tijdens de therapeutische behandeling belangrijk zijn. De bloedzuiger is een biologische apotheek met een natuurlijke combinatie van werkzame  bestanddelen. Deze actieve ingredienten helpen bij een groot aantal ziekten met stoornissen  in de bloedsomloop of pijnlijnke ontstekingen in de gewrichten of in de rug. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Het is alweer bijna zomer en ook ik ga er even tussenuit, van 19 juni tot 25 juni is de praktijk gesloten! Ik wens jullie allemaal ook een hele fijne vakantie! Vanaf augustus zijn er ook weer nieuwe plannen voor de praktijk, meer nieuws hierover volgt in de volgende nieuwsbrief!

Lieve groet,
Andrea Scholand

 

Vitamine K2

Op dinsdag 23 mei jl. heeft Dhr Cornelis de Regt een lezing gegeven over het gebruik van vitamine K2. Vitamine K2 zorgt ervoor dat calcium zich kan verbinden met osteocalcine wat er voor zorgt dat onze botten sterk blijven en dat botontkalking voorkomen wordt. Ook voert vitamine K2 een teveel aan calcium af uit ons lichaam wat aderverkalking kan voorkomen. Het was een interessante avond met veel nuttige informatie. Wilt u meer informatie neem dan contact met me op. Onderaan de nieuwsbrief nog een korte foto impressie van deze avond. 

Boso Meetapparaat
Naar aanleiding van de avond over Vitamine K2 werd ik meermaals gevraagd wanneer ik nogmaal het Boso meetapparaat mee naar Rijssen ga nemen. Met dit meetapparaat meet men de bloedduk aan alle vier ledematen waarna een computer kan berekenen hoe het ervoor staat met uw adergestel. Wat is uw kans op een hart,- of herseninfarct!  Op 12 juni 2017  is er een speciale meetdag in Rijssen! Afspraken voor deze meting kan men maken via 0049 5921 6708 of via mail andrea.scholand@gmail.com.

Voor afspraken kunt u contact opnemen via andrea.scholand@gmail.com of telefoon 0049 5921 6708. Op maandagmiddag en donderdag ben ik in de praktijk in Rijssen aanwezig, op dinsdag en donderdag werk ik vanuit mijn praktijk in Nordhorn. 
Meer informatie
Facebook
Facebook
www.andrea-scholand.de
www.andrea-scholand.de
Email
Email
Copyright © 2017 Naturheilpraxis Andrea Scholand, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp