Copy
Juli
Det er ferietid. Med tid til at give sig tid. Til at drysse rundt. Fordybe sig. Drømme. Lade sig inspirere. Tid til at studere nære og fjerne horisonter og lade nysgerrigheden råde. Tid til...


Sommergulerødder
Med et omslag så sprødt og enkelt, som sommerens grøntsager, er bogen “On Vegetables” ret uimodståelig. Såvel som invitationen fra den amerikanske chefkok Jeremy Fox til at deltage i tilberedning og anretning af grøntsager, som han er Michelin-stjerne-berømt for at gå ganske ukonventionelt til. “On Vegetables” tager udgangspunkt i årstidernes råvarer, der tages under kærlig, kreativ behandling, så der skabes enkle ingredienskombinationer, hvor tekstur, farver og smag fremelskes på fineste vis. 

“On Vegetables – Jeremy Fox”
385,- Dkk.

 

 

Sommernoter
Scrapbøger, skitsebøger, dagbøger, poesibøger – de japanske Postalco notesbøger kan bruges til det hele. Forsynet med spiralryg, kan omslaget flippes hele vejen rundt, som på de klassiske journalistblokke. Papiret med 1 mm grid i lys blå kan anvendes til målfaste tegninger såvel som angive linier. Tilsæt en moderne fyldepen – og der er ingen grænser for sommerens udfoldelser på papir.

Postalco notesbøger,
3 størrelser: A7, A6 og A5
4 farver + 2 sæson farver
fra 115,- Dkk

Kaweco fyldepen,
hvid, sort eller mintfarvet
175,- Dkk

Æske med 6 stk. tuschpatroner,
sort eller blækblå,
25,- Dkk 

Sommeroriginaler
Michael Rytz er en af vores mest yndede kunstnere – illustrator og tegner – og i ordets bedste betydning en original. I årevis har han arbejdet på en serie skitsebøger, som med tiden er blevet både berømmede og berygtede. Vi har tidligere haft det privilegie at lave en række særtryk med motiver fra netop disse bøger, og det er derfor med stor glæde at se, at der af et samarbejde mellem Rytz og Limited Works er skabt en fin, fin bog, hvor skitsebøgernes opslag er affotograferet 1:1, så alle nu kan se med over skulderen på denne vidunderligt begavede kunstner.

"Running through the Woods in a Velcro Suit
– Michael Rytz"
399,- Dkk
 

Sommerspil
Dette huske-vende-spil er for de virkelig garvede, med andre ord, for børn og andre med tindrende hukommelser. Vi andre kan se på og nyde brikkernes smukke billeder, som de vendes.

“Woodcut Memory Game”
185,- Dkk

 

 

 

Sommerudflugter
Ud i det turkisblå med turtaske, lekture og briller:

Net fra Baggu,
let og stærkt
fåes i mange farver
95,- Dkk

Magasinet
“The Happy Reader” #9,
Bookish Magazine, Penguin
59,- Dkk

Solbriller
fåes med hvidt, khaki, sort,
brun- eller blåmeleret stel
349- Dkk
 

Sommerklassikere
“Four British Classics From Novellix” er ét af de håndgribelige resultater af det svenske forlag Novellix’s enkle og gode idé: At udgive små bøger med store fortællinger. Alle bøgerne er forsynet med fint illustrerede omslag og indeholdt i en smuk æske, som gør dem ideelle at medbringe på rejse – eller forære bort som sommerværtindegaver.

Denne æske indeholder fire britiske noveller:

Virginia Woolf: “Lappin and Lapinova”
Charles Dickens: “Horatio Sparkins”
D.H. Lawrence: “Sun”
Katherine Mansfield: “Bliss"

 

“Four British Classics From Novellix”
175,- Dkk


 

Sommerdrømme
“Elemental Living” præsenterer 60 bemærkelses-værdige moderne huse fra det 20. og 21. århundrede, som alle er skabt med ønske om at inddrage den omgivende natur på bedste måde. Det er arkitektoniske løsninger der fremhæver naturens skønhed og udsigter, eller som i den fysiske form har anvendt materialer og elementer, der naturligt indgår i det omgivende landskab. “Elemental Living” er en betagende rejse til skove, bjerge, søer, ørkener og oceaner – et studie i eksklusiv og udsøgt arkitektur.

“Elemental Living”
395,- Dkk


 

 

Sommeråbningstider
Vær opmærksom på at Cinnober i juli måned 
har særlige åbningstider:
Alle hverdage   kl.12 -17
Lørdag   kl.12-15


Ønsker alle en dejlig sommer!

 

Skulle du have forespørgsler på bøger, papirvarer, illustrationer eller andet er du velkommen til at kontakte os på +45 2613 9833, info@cinnobershop.dk eller besøge os på www.cinnobershop.dk


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cinnober · Landemærket 9 KLD, TH · Copenhagen 1119 · Denmark