Copy
SENSOMMER UDSTILLING

Du inviteres hermed til fernisering af udstillingen “Streg Form Papir”. Fra den 24. august – 15. september udstilles papirarbejder og træskulpturer af kunstner Gitte Winther, hvis arbejder kunstanmelder Trine Ross beskriver som “systematisk poesi”: 

“Vi mennesker er udstyret med en hjerne, der ynder at sætte alting i system. Målet er en mening med det hele, og finder vi den ikke, søger vi i stedet efter noget genkendeligt i det, vi ser. Derfor bliver Gitte Winthers værker ved første øjekast til abstraktioner over luftfotografier af storbyer, svimlende arkitektoniske fantasier og japanske zen-haver.
... 
Det forekommer mig, at det er præcis hvad der sker i disse værker, hvor farver og former hele tiden veksler således, at de på én gang er sat i system og vokser vildt, komplimenterer hinanden og træder i selvstændig karakter. Det kunne være billeder af skabelsen af et univers eller nærstudiet af mikroskopisk liv.”"STREG FORM PAPIR" 
Collager og træskulpturer
af Gitte Winther
Fernisering torsdag den 23. august
Kl. 16 - 18


Vi glæder os til at se jer!


 

Skulle du have forespørgsler på bøger, papirvarer, illustrationer eller andet er du velkommen til at kontakte os på +45 2613 9833 eller info@cinnobershop.dk