Copy
FLOWMOTION LOOPT DE ZOMER IN
View this email in your browser
Beste <<First Name>>,

Afgelopen maand stond natuurlijk in het teken van de Rotterdam Marathon! Zeven Flowmotion lopers stonden aan de start en konden alleen nog maar hopen dat hun noeste trainingsarbeid zich nu zou uitbetalen. Het weer zat gelukkig mee en nadat Lee Towers ook dit jaar weer een schitterend "You never walk alone" ten gehore had gebracht konden alle 17.500 lopers los. Als ik me niet vergis hebben alle Flowmotion lopers een PR gelopen. Van harte gefeliciteerd!
Ook de fietsclinic was een succes. Noodstop maken, traptechniek, intervallen en de aerodynamische houding, het kwam allemaal aan bod. Over 1,5 maand gaan een aantal Flowmotion lopers meedoen met de ICAN TRIATHLON AMSTERDAM. Er is een "Olympische" triathlon (1,5 km zwemmen, 45 km fietsen, 10 km hardlopen) en een halve (1,9 km - 90 km - 21 km).  Zet m op!
Kan bietensap je prestatie verbeteren? Lees het antwoord in de samenvatting van de presentatie die sportdiëtiste Esther van Etten onlangs gaf voor Flowmotion. 
 
Verder good to know:
- FLOWMOTION gaat een samenwerking aan met de hardloopspeciaalzaak ALL4RUNNING aan de Amstelveenseweg. Ze maken een professionele indruk en we hebben afgesproken dat de lopers van FLOWMOTION 15% korting krijgen. 

- Zoek je nog een fijn boek voor op het strand van de zomer? RUN BABY RUN is een nieuw boek geschreven voor en door hardlopers. Het leest als een trein en is een feest der herkenning. Zie hier de Flowmotion recensie van boek.

- De midzomernachtcross komt eraan. Vrijdagavond 24 juni in het Amsterdamse bos. 5km,  10km of 16.1 km. Een leuke loop!

- Duintraining: Zondag 29 mei gaan we weer de duinen in. Prachtig hardlopen gecombineerd met pittige intervallen duin op. Voor alle niveau's. Meld je aan door een mail te sturen. We rijden rond 09.30 weg uit Amsterdam en starten 10.00 in de Kennemerduinen. 

 
Copyright © 2016 FLOWMOTION, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp