Copy
Hafjell Ski Marathon
Se nyhetsbrevet i nettleseren

Rekordpåmelding for Hafjell Ski Marathon
Allerede før fristen for ordinær påmelding gikk ut har Hafjell Ski Marathon passert forårets påmeldingsrekord. Torsdag formiddag åpnet etteranmeldingen.  

- Det ligger an til at etteranmeldingen avsluttes før planen, uttaler markedsanvarlig Espen Harald Bjerke. 

Når ordinær påmelding ble avsluttet onsdag kveld hadde hele 728 løpere meldt seg på Hafjell Ski Marathon. Arrangør Øyer Tretten IF har etter vurderinger bestemt at det settes et tak på 900 løpere.

- Det er viktig for oss å levere et skirenn hvor kvaliteten står i sentrum og at vi klarer å ta vare på løperne, sier rennleder Anne Marie Sveipe.

- Derfor oppfordrer vi alle som ønsker å være med på årets renn å melde seg på så fort som mulig. Værmeldingen tilsier strålende vær og vi ser alle frem til en stor skifest oppe på den nye Mostertoppen Skistadion, sier Sveipe.

Etter første dag med etteranmelding ligger påmeldingstallet på 805.

Et renn for alle. Hafjell Ski Marathon tilbyr både familie-, ungdom-, trim- og konkurranseklasser. Distansene er på 13 km, 21 km og 42 km og i alle klasser kan mann velge mellom klassisk og skøyting.

###
Hafjell Ski Marathon er et turrenn med start og mål på Mosetertoppen i Hafjell. Hafjell Ski Marathon skal være et renn for alle. For mosjonist, såvel som for eliten. Hafjell Ski Marathon er et av få turrenn som tilbyr både skøyting og klassisk i alle distanser og klasser.

Siden første renn i 2013 har Hafjell Ski Marathon hatt en solid vekst hvert år med ca 200 påmeldte i 2013 til 721 påmeldte i 2016. 

Share
Tweet
Forward
Arrangør: Øyer-Tretten IF v/skigruppa
Markedsansvarlig
Espen Harald Bjerke t: 92031958 e: espen.harald@hafjell.no
Rennleder Anne-Marie Sveipe t: 95796280 e:  annemarie.sveipe@oppland.org
 

Copyright © 2017 Mosetertoppen Hafjell AS, Alle rettigheter.


Oppdater opplysninger | Fjern meg som abonnent

Email Marketing Powered by Mailchimp