Copy
                              
                                        
Nieuwsbrief nr 4 2022 
Verdi onderwijs     

Verdi Koers 2022-2026 

Verbindende ontmoetingsdag van VERDI!

Onze scholen zijn in volle vaart van start gegaan op 5 september 2022. De eerste weken zijn altijd druk en hectisch, maar wat is het fijn om de leerlingen weer allemaal te mogen begroeten!

Hoe mooi is het dan, dat op woensdag 5 oktober 2022 alle leerkrachten en medewerkers van Verdi bij elkaar zijn geweest op de eerste echte Verdi dag! SKOSO en Skipov vormen pas sinds 1 januari Verdi Onderwijs. Echt allemaal bij elkaar -in totaliteit, met alle personeelsleden- zijn we nog niet geweest. Daarom stond deze bijeenkomst vooral in het teken van kennismaken, ontmoeten en verbinden. De Verdi Koers 2022-2026 is gepresenteerd en er is vooral veel persoonlijk contact gemaakt door de verschillende activiteiten gedurende de gehele dag, lees hier verder.

We zijn sinds 1 januari 2022 Verdi Onderwijs met 20 basisscholen en de nieuwkomersvoorziening de Taalvijver in Meierijstad. Verdi is een werkgever van betekenis, want samen met Verdi Start, de nieuwe naam van SPV Peuteropvang, zijn we toch goed voor een kleine 500 medewerkers in totaal!
Wij zijn Verdi: verbonden in diversiteit! Wij gaan het avontuur aan van de groei van onze kinderen tot karaktervolle en betrokken burgers die bijdragen aan een wereld die duurzaam is. Zo verbeelden wij deze kernwaarden:

Verdi Koers in beeld en geluid!

We hebben flink hulp gehad en hulpmiddelen ingezet voor de totstandkoming van een mooie weergave van onze Verdi Koers. In deze video vertellen onze leerlingen: Sofie, Luna en Cas én juf Ashley én onze bestuurder Paul wat we doen en wat wij belangrijk vinden bij Verdi!

Oud collega's ontmoeten elkaar weer!

Op dinsdag 11 oktober 2022 werd er weer een dag voor onze POST-ACTIEVEN georganiseerd! Onze "pensionado's" hebben genoten van een fijn samenzijn, lees hier verder
Verbonden, diversiteit, groei, avontuur en duurzaamheid, de kernwaarden van Verdi!
Volg ons of voor meer info, klik op:
Website Website
Email Email
Facebook Facebook
Twitter Twitter
LinkedIn LinkedIn

 

Bezoekadres:
Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel