Copy
Logo Skipov

Nieuwsbrief
December 2016
Geachte ontvanger,  

Skipov basisonderwijs, haar scholen en medewerkers wensen u een prachtige kerst toe, een geweldige jaarwisseling en alle goeds en gezondheid voor 2017!

Hierbij ontvangt u laatste Skipov nieuwsbrief van dit jaar. Onze 14 scholen zijn gevestigd in de kern en in de omliggende dorpen van de gemeente Veghel, die per 1 januari 2017 opgaat in Meierijstad. Goed onderwijs is van wezenlijk belang en Skipov maakt zich daar erg sterk voor. Er gebeurt ontzettend veel binnen de onderwijsbranche in zijn algemeenheid en binnen Skipov en haar scholen in het bijzonder.

Sneak Preview De nieuwe Vijfmaster! 

Een kijkje nemen in het nieuwe gebouw, dat deden we onlangs massaal. Op 9 januari nemen de kinderen van De Vijfmaster en peuterspeelzaal 't Vijvertje hun intrek. Wat een fantastisch multifunctioneel centrum, samen met wijkvereniging Veghel-Zuid de Golfstroom, peuterspeelzaal het Vijvertje, de sporthal: een grote aanwinst voor Veghel -Zuid! Klik hier voor meer foto's.
260x195

Convoi Exceptionnel! 

Stoer! Twee juffen in zo'n grote trekker, waarom reden zij van basisschool De Bunders naar 't Heibosch? Klik hier!

BVL certificaat  

Basisschool Maria ter Heide heeft het BVL certificaat in ontvangst mogen nemen, lees hier verder 

Veghel On Ice: genieten en nog eens genieten!  

De leerlingen van onze scholen hebben enorm veel plezier gehad op de ijsbaan op de Noordkade, dit is aangeboden door de organisatie van Veghel on Ice. Veghel on Ice is een initiatief van Rotary Club Veghel. Er kan nog de hele kerstvakantie geschaatst worden, klik hier voor meer info
Skipov doneert 500 euro aan de Veghelse Voedselbank. In plaats van kerstkaarten, hanteert Skipov het principe om jaarlijks een goed doel uit te kiezen. Op de foto Myrna Sanders (assistent controller bij Skipov en Jan Janssen, voorzitter Voedselbank Veghel). Wat doet eigenlijk de voedselbank, hoe werkt het en wat komt er allemaal bij kijken, lees hier verder !
 
De maand december staat natuurlijk in het teken van sint én van kerst! Iedere school vult dat op zijn eigen manier in en dat is prachtig om te zien. Deze tijd draait het om samenzijn, aandacht voor elkaar en voor de mede-mens, we gaan dichter bij elkaar staan en proberen we even stil te staan bij de belangrijke dingen in het leven, ongeacht je geloof. Soms worden kerstmusicals door de leerkrachten zelf uitgevoerd, soms is er een kerstmarkt, diner of wordt er samen ontbeten. Op de sites van onze scholen vindt u meer over de invulling van deze sfeervolle activiteiten. 

Open dagen en info avonden nieuwe leerlingen! 

In de maand januari en begin februari zetten onze scholen de deuren open. Alle kinderen die komend schooljaar 4 worden, kunnen een kijkje komen nemen. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Lees hier verder 
260x195

Volg ons op Twitter!

Volg ons op Twitter en u bent meteen op de hoogte. We plaatsen berichten van onze scholen maar ook onderwijs gerelateerd nieuws.   


Onze scholen

't Ven, De Bunders, 't HeiboschBernadetteArk, De Vijfmaster, SBO De Wissel
Antonius (Keldonk), Maria (Erp) De Empel (Erp), Nicolaas (Boerdonk) Edith Stein (Zijtaart), Petrus en Paulus (Eerde), Maria ter Heide (Mariaheide)

 
Wist u dat:
- De grote prins Johan en de jeugdprins Jorg in Boerdonk bij cv De Zandhazen, vader en zoon van elkaar zijn? Hoe leuk is dat! 
- Ook met het Veghelse Kuussegat hebben we connecties: juffrouw Hilde is partner van adjudant Nico en ze is leerkracht op de Mariaschool in Erp en de kinderen van adjudanten Jan en Nico zijn leerlingen van de Bernadette!  
- Bij het boerenbruidspaar hebben we ook een goede bekende: oud-medewerker Bernard Vissers.
- Wij u van harte een hele fijne kerstvakantie toewensen!  
Facebook
Twitter
Website

Adres


Stadhuisplein 98
5461 KS  Veghel

Contact


T  0413 - 31 07 90
E  info@skipov.nl

Copyright © 2016 Skipov, All rights reserved.