Pressemelding:
JAKTEN PÅ EN TURBAN
View this email in your browser

Pressemelding

14. APRIL

JAKTEN PÅ EN TURBAN

Ungdomsteatergruppa 12 Volt (13-17 år) ved Oslo teaterskole har i mai ”verdenspremiere” på Bollywoodversjonen av Molières «Hypokonderen». Teatergruppa har gjennom året gjort en innsats for å lære mer om kulturen, stilen og dramatikken i Bollywood.  Problemet er at de har et smalt produksjonsbudsjett, og de har ikke råd til turban til alle guttene i gruppa. Men de kreative ungdommene i 12 Volt vet råd.

De oppdaget tittelen «Turban søker hode» på Facebook. I forbindelse med den internasjonale Turbandagen lørdag 16.april, vil de ta turen til Spikersuppa for å lære mer om turbanen og kanskje få tak i hver sin turban til verdenspremieren sin.
 
Premieren finner sted på åpningen av Rampelysfestivalen på Black Box Teater fredag 6.mai kl 18.00. I likhet med handlingen i Hypokonderen, om han som vil ofre alt for å oppnå egne mål, er nå spørsmålet for 12 Volt: Får ungdommene tak i hver sin turban i tide til forestillingen?
 
12 Volt er en gruppe ved Oslo teaterskole fra Oslo teatersenter. Gruppen består av 13 ungdommer i alderen 13-17 år, og dette er deres syvende forestilling sammen med instruktør Sylwia Janina Stasiak.  Etter at de bestemte seg for å satse på Bollywood i årets forestilling har de fått god danse- og kostymehjelp av Yuhasinee Shankkar. Partap Singh har også hatt en introduksjons-workshop om turban med gruppa.
 
Rampelysfestivalen er en egen teaterfestival for og med barn og ungdom arrangert av Oslo teatersenter, og er Norges største av sitt slag. I 2016 foregår festivalen 6.-13. mai på Black Box Teater i Oslo. Det er gratis å spille på Rampelysfestivalen, og åpent for grupper fra hele Norge eller hvor som helst i verden.

For mer informasjon:
Turbandagen på Facebook
Om Rampelysfestivalen på Oslo teatersenters nettsider
Kontaktperson Oslo teatersenter:
Ragnhild Pedersen
Informasjonsansvarlig
ragnhild.pedersen@osloteatersenter.no
Tlf: 22 67 11 39/ 412 25 087
Oslo teatersenter har tilbud og aktiviteter for scenekunstnere i alle aldre, fra grasrota til det profesjonelle. OTS arrangerer Rampelysfestivalen, Norges største scenekunstfestival for og med barn og unge.
Copyright © 2016 Oslo teatersenter, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp