Copy
View this email in your browser

Workshops Najaar 2016

In de vorige nieuwsbrief van eind juli stond een overzicht van het workshop programma dit najaar. Daarvan starten in de tweede helft van september de Portretworkshop, de workshop Persoonlijke Documentaire Fotografie en de Masterclass. Hiervoor hebben zich voldoende deelnemers ingeschreven. Voor late beslissers is er op dit moment nog plaats om mee te doen. Maar wacht in dat geval niet te lang meer met inschrijven.
 
De basisworkshop gaat waarschijnlijk niet door. Daarvoor zijn er tot nu toe weinig inschrijvingen. Een goed alternatief is de workshop Een dag fotograferen in hartje Amsterdam” Een fotoreportage maken in de kleurrijke omgeving waarin het ACF ligt is interessant voor zowel de beginnende als de meer gevorderde fotograaf. Zeker als je bedenkt dat je daarin begeleid wordt door en het resultaat aansluitend kunt bespreken met Karijn Kakebeeke, één van de belangrijke Nederlandse fotojournalisten.
 
Vorig jaar waren de deelnemers heel enthousiast over de korte workshop “Editen van je fotoseries”. Het ACF herhaalt dit najaar deze workshop, waarin je leert meer grip te krijgen op het selecteren en editen van je foto’s.
 
Tenslotte kun je je inschrijven voor een werkbespreking door Popel Coumou in november. De inschrijvingen daarvoor lopen binnen. Er zijn max 8 plaatsen, dus wacht niet te lang als je geïnteresseerd bent. Volgend voorjaar start er een nieuwe workshop met Popel. Ook hiervoor wordt nu reeds ingeschreven. 

 
WORKSHOPS OVERIGE AKTIVITEITEN
Direct inschrijven?
Foto: Deen van Meer

We schreven dit eerder. Wat het programma vooral interessant maakt is dat bij het ACF alle workshops altijd begeleid worden door docenten die zelf als beroepsfotograaf werken en het leuk en belangrijk vinden om hun kennis en ervaring te delen. Veelal beeldbepalende fotografen waarvan het werk regelmatig geëxposeerd en gepubliceerd wordt.
 
Voor meer informatie ga naar de website: acf-web.nl Of klik op de in rood aangegeven titels in het programmaoverzicht.


 

De workshops worden gegeven in de bespreekruimte van het ACF op de begane grond van Bethaniënstraat 9, het vroegere hoofdgebouw van het ACF, waar Bob van den Berg die het workshopprogramma organiseert tegenwoordig ook zelf woont.

 
Fotocredits op deze website van boven naar beneden: Popel Coumou, reeks van Rob Moorees, Blok: Deen van Meer (LB), Maarten van Schaik (R),Jocelyne Moreau (LO) , en onderste foto: ACF.
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2016 Amsterdams Centrum voor Fotografie, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp