Copy
Digitale nieuwsbrief RAVON
View this email in your browser
1 juli 2015 

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die zich inzet voor de bescherming van de Nederlandse reptielen, amfibieën en vissen. 
Stimuleringsfonds
Heeft u geld nodig voor onderzoek of uitvoering van een project, waarvan de resultaten bijdragen aan de kennis of bescherming van onze soorten, dan kan dit RAVON-fonds voor u interessant zijn. Subsidieaanvragen digitaal insturen voor 1 september 2015. Lees verder... 
Nieuwe herkenningskaarten
Om vrijwilligers te helpen bij de determinatie van soorten in het veld geven wij regelmatig herkenningskaarten uit. Nieuw verschenen dit jaar: hagedissen, amfibieën larven en knoflookpad. Downloaden kan hier. 
Gouden zwaluw voor Blik onder water in Leiden
Op 11 juni jl. heeft Aaf Verkade een Gouden Zwaluw ontvangen uit handen van Jaap Dirkmaat van de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) voor haar tomeloze inzet om de grachten van Leiden bij een breed publiek onder de aandacht te brengen, ze op te schonen, en aandacht te vragen voor de daarin levende flora en fauna. Lees verder...
Paddenregen
Geen stap meer kunnen zetten omdat er overal jonge padden en kikkers het water verlaten. Spectaculair om te zien én te fotograferen. Stuur jouw foto van de paddenregen ook in voor 16 juli aan k.joosten@ravon.nl en maak kans op een leuke en unieke kaarsenstandaard. De winnende foto wordt opgenomen in onze nieuwsbrief schubben & slijm.
Visseninventarisaties
De komende weken zijn er visseninventarisaties in de Hoeksche Waard, op de Veluwe, bij Delfland en bij Goor (Boven Regge). Zin om een keer mee te gaan, kijk voor meer informatie en aanmelden dan op in de Activiteitenagenda van RAVON.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Stichting RAVON, All rights reserved.

Colofon
RAVON
Postbus 1413

6501 BK NijmegenJe ontvangt deze e-mail omdat
je hebt aangegeven dat je deze
digitale nieuwsbrief wilt ontvangen.


unsubscribe from this list    update subscription preferences