Copy
FerieRytter ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår 2016.
FerieRytter logo

TAK for et endnu et godt år!

Vi glæder os til at se Jer i '16!


Kære <<Fornavn>>

FerieRytter har igen i 2016 haft et godt år.

Vi har modtaget gæster fra Danmark og fra Tyskland i år - og både heste og mennesker har haft dejlige hesteferier.

Det har i særdeleshed glædet os at se, at både den nye all inclusive pakke fra Center for Ridefysioterapi til Saxfjedgård har været populær, og at FerieRytters samarbejde med herregårdene Pandebjerg og Klodskovgaard ved Guldborgsund har resulteret i glade gæster på endagsture i det skønne område.
Vi klapper os selv på skulderen og konstaterer, at FerieRytters fornemmelse for at sammensætte en vellykket hesteferie er god. :-)

FerieRytter har også deltaget på messer og andre former for 'Hestetræf'.
I Juni var vi at finde på Hippoaden i Knuthenborg Safaripark. Her indviede vi vores nye grønstribede pavillon på sommerens hedeste dag.
I September deltog vi på 'Store Hestedag' og havde en meget velbesøgt stand i Hal 8.
Desuden har vi med glæde deltaget ved flere af islandshesteklubben, Skinfaxis, arrangementer på Lolland-Falster og Sydsjælland.

2015 var også året, hvor FerieRytter tog aktivt del i i projekt 'Fremtidens landskab' - et samarbejde mellem Lolland Kommune og Københavns Universitet. 
Her tænkte vi 20 år frem i tiden for det sydøstligste hjørne af Lolland Kommune og så mange muligheder for hestegæster i herregårdslandskabet og hesteelskere på fotosafari blandt de vilde heste i Saxfjed Inddæmningen.

FerieRytter har haft den store glæde i 2016 at blive optaget som partner i 'Naturpark Maribosøerne'. Det betyder bl.a. at vi er med til at bevare og udvikle naturværdierne i området, og da én af vores populære feriepakker ligger netop i dette fantastiske område, er vi glade for at være med i samarbejdet.

Vi vil gerne her sige tak til Jer alle - gæster, samarbejdspartnere og alle andre vi har haft en god kontakt med - for et dejligt år, med fremskridt for hesteturismen på Sydhavsøerne.

Vi vil ønske alle et Godt Nytår, og vi vil arbejde for, at 2016 bliver et rigtigt hesteferieår, med masser af skønne oplevelser for heste og ryttere.Våbenskjold for herregårdene bag Guldborgsund Frugt


NYT i 2016


NY KIRSTINEBERG

Vi kan allerede nu afsløre, at vi har indgået samarbejde med Ny Kirstineberg B&B og det tilhørende Høhotel.
Kun med FerieRytter vil I kunne nyde en eksklusiv rideferie i disse fantastiske omgivelser.

Godset Ny Kirstineberg ligger lige nord for Nykøbing Falster og rideturene strækker sig mod nord og øst i private skove, ad markveje og alléer gennem herregårdslandskabet og med direkte adgang til smukke Guldborgsund.
Vi er meget glade for og stolte over, at godserne Pandebjerg og Klodskovgaard har valgt FerieRytter til at bringe gæster ind i deres smukke område, hvor man virkelig føler, at man har det hele for sig selv. 

De nævnte herregårde: Ny Kirstineberg, Pandebjerg og Klodskovgaard, er en del af Guldborgsund Frugt, som producerer  'Pure Apple' æblemost og hestebolcher, som flere kender fra FerieRytters Velkomstpakker.

 

Hovedbygningen på Ny Kirstineberg  

Bare rolig!


Vi kan kontaktes!

Selv om vi nu bliver stille i et par måneder, kan vi altid kontaktes.
Vi tjekker mail og telefonen er altid åben!
Har du brug for en snak om DIN næste hesteferie, så mail eller ring - vi står klar med masser af gode forslag og råd om at tage på hesteferie.

Vi sender nyhedsbrev ud igen i marts, hvor du får mere at vide om både gamle og nye destinationer i 2016.

Du kan også finde os på de sociale medier, så 'stay tuned' på Facebook, Instagram, Pinterest, Google+ og Twitter - og tjek selvfølgelig www.ferierytter.dk af og til - så du har mulighed for at sikre dig en plads på en af FerieRytters destinationer i 2016.
 
Share
Tweet
Forward
© FerieRytter


Opdater preferencer | Afmeld fra nyhedsbrev | Send til en ven

Email Marketing Powered by Mailchimp