Copy
FerieRytter går blog-amok
FerieRytter logo


FerieRytter går blog-amok


Kære <<Fornavn>>


FerieRytter arbejder på at synliggøre hesteturismen i Danmark.
Derfor har vi lavet en aftale med online Hestemagasinet 'Malgré Tout', som gerne vil have, at FerieRytter kommer med blogindlæg om hesteturisme hver 14. dag.

Det første blogindlæg blev bragt i Malgré Tout den 16. juni 2016 under overskriften: SHIT! - et slag for rideturismen.

Her sætter vi fokus på alle de muligheder, der er for hesteturismen og slår et slag for, at den indtager sin rette plads blandt de øvrige friluftsaktiviteter, der udgør aktiv ferie i Danmark.
Vi kalder det SHIT - Special Horse Interest Tourism for - med et glimt i øjet - at gøre opmærksom på hestene som vigtige partnere i den såkaldte SIT-turisme (Special Interest Tourism).

Læs FerieRytters blog-indlæg i Malgré Tout: SHIT! - et slag for rideturismen

På FerieRytters hjemmeside vil vi bringe blog-indlæg om hesteturisme i Danmark. 
Vi arbejder på at få hesteturismen i Danmark til at blomstre - og vi vil blogge om hele den samlede buket af hesteoplevelser - og hvad der skal til for at alle får mulighed for at dufte til buketten.

Se FerieRytters blog på vores hjemmeside HER


Presseomtale

Midt i Juni måned 2016 blev der bragt en artikel i Landbrugsbladet 'Agrovid' om hesturisme som mulig indtægtskilde, og Ferierytter blev nævnt som operatør/platform.

Vi glæder os over den positive omtale og bemærker, at der er ved at komme fokus på den turismeform fra Landbrugsorganisationerne.

Derfor var det også en stor glæde at blive interviewet af Journalist Leif Hansgaard fra Landbrugsbladet, som skrev en artikel om Merethe Kepp og FerieRytter til FrilandsLiv - et tillæg til Landbrugsbladet.

Artiklen bliver bragt i FrilandsLiv i uge 28.
Heri kan du bl.a. læse: 

...hesteturismen vil kunne skabe omsætning i landområderne, til gavn for kroer, hoteller, Bed&Breakfast og campingpladser.Far og datter tilbringer en dag med Shetlandsponyer med føl.    FerieRytters foto bragt i Malgré Tout.

Carsten Nordenhof og Sheewa

 

Carstens blog


FerieRytter har gjort et scoop!

Vi har inviteret Carsten Nordenhof til at blogge på vores hjemmeside om sine lange ridt - og han sagde ja.

Flere kender Carsten Nordenhof som cowboy'en med den smukke hest fra Facebooksiden: Carsten og Sheewas rejsedagbog og fra Hestemagasinets majudgave '16, hvis coverfoto var FerieRytters billede af Carsten og Marie i en lollandsk forårsskov.

Carsten og Sheewa red i 2013 fra Nordsjælland til det nordlige Tyskland, og på den tur stiftede vi bekendtskab med Carsten.

FerieRytter fik mulighed for at guide ham og Sheewa igennem skovene på Lolland. På den tur tog FerieRytters fotograf det skønne foto af Carsten og Sheewa, der rider sammen med Marie og Pascha.
Et foto som Hestemagasinet valgte til Coverfoto på deres majudgave 2016.

Carsten vil i første omgang blogge om sin tur til Santiago de Compostela i 1994. 4200 kilometer over 150 dage på på den islandske vallak, Dagfari.
Fra Græsted i Nordsjælland til Spaniens nordvestligste hjørne.

Læs Carstens blog


Vil du være gæsteblogger hos FerieRytter?


Har du lyst til at blive gæsteblogger om hesteoplevelser eller hesteturisme på FerieRytters hjemmeside, så send os en mail på ferierytter@gmail.com
Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Læs mere om at blive gæsteblogger her

Ejeren af Stensbygaard til hest

 

Dagture


Sæsonen er godt i gang og FerieRytter har allerede haft gæster på flere af vores 7 destinationer.

Nogen har gæstet os for allerførste gang og andre er vendt tilbage for 3. år i træk.

Vi vil her informere om vores dagture.
På en dagtur har du mulighed for at komme afsted med hesten og få en oplevelse sammen, uden at skulle pakke til en hel ferie.

Vi tilbyder dagture på:
  • lejet hest med guide
  • egen hest uden guide
  • egen hest med guide
Dagturene afholdes på


Stensbygaard


På Stensbygaard på Sydsjælland får du mulighed for at ride i et privat herregårdslandskab, der ligger lige ned til Storstrømmen.
Her har du mulighed for at få en guidet tur af ejeren selv - og hun kan både ride islandsk hest og fortælle om det fantastiske kulturlandskab.

Stensbygaard har får på markerne og du får lov til at ride igennem folden sammen med godsejerfruen, som holder leddet for dig og din hest.

Hestemennesker hjælper nemlig hinanden ;-)

Se ledige datoer for Dagture på Stensbygaard her
 
Share
Tweet
Forward
© FerieRytter


Opdater preferencer | Afmeld fra nyhedsbrev | Send til en ven

Email Marketing Powered by MailChimp