INSTEEK 8
hernieuwing lidmaatschap

 
Beste <<Voornaam>>,
 
Het eerste VLAC-jaar zit erop. Het was even zoeken naar de te bewandelen weg, maar de vereniging heeft intussen haar plaats ingenomen in de Vlaamse archeologie: tussen werknemer en werkgever.

VLAC tracht steeds meer informatie over arbeidsvoorwaarden te bundelen en te verspreiden. Binnenkort wordt de ‘Wegwijzer’ op onze website aangepast en verder aangevuld.

De gesprekken met VONA zijn goed op gang gekomen. Tot nu toe verloopt de communicatie met de werkgeversorganisatie en haar afzonderlijke leden positief. Sinds december zijn VLAC en VONA in overleg voor het opstellen van een ‘charter’ waarin duidelijke afspraken worden gesteld in verband met de arbeidsvoorwaarden. Het is de bedoeling de huidige arbeidsvoorwaarden te beschermen en te verbeteren. Meer informatie hierover volgt.

Om dit te kunnen realiseren hebben we jouw blijvende steun nodig. In de maand waarin je vorig jaar lid bent geworden, zal je een bericht krijgen met de vraag dit lidmaatschap voor 2016 te vernieuwen. Het inschrijvingsgeld bedraagt opnieuw €5. Jouw bijdrage wordt onder andere gebruikt voor het onderhoud van de website en de onkosten voor de algemene werking van VLAC.

In de vorige ‘Insteek’ kreeg je de mogelijkheid je uit te spreken over de vraag naar een ledendag. Een grote meerderheid van de mensen die de poll invulden was vóór de organisatie van een bijeenkomst. Kruis alvast zaterdag 30 april aan in jouw agenda! Zodra de details vastliggen, brengen we je hiervan op de hoogte.

Met deze Insteek willen we je alvast hartelijk bedanken voor jouw steun! 

Toch twijfels of je je lidmaatschap zal vernieuwen? Vragen staat vrij en opmerkingen zijn steeds welkom op info@vlac.be! Of spreek gerust iemand van het bestuur erover aan.

Vriendelijke groeten, 

VLAC
www.vlac.be
info@vlac.be
Volg op ons Facebook
Copyright © 2015 VLAC   |   schrijf je uit