INSTEEK 6
debatteer mee!

Beste <<Voornaam>>,

Op 17 oktober houdt het Forum Vlaamse Archeologie zijn 9de contactdag. Het FVA is een overkoepelde organisatie die de belangen van de Vlaamse archeologie wil verdedigen.  

Tijdens elke contactdag staat een bepaald thema in de schijnwerpers. Dit jaar laat het specifieke thema VLAC niet onberoerd. Met de titel ‘Is de bodem bereikt? De mens achter de archeologie’ raakt het FVA datgene aan waar VLAC onder meer voor staat: opkomen voor de belangen van de werknemers in onze sector. Naast een reeks interessante lezingen in de voormiddag  is de namiddag volledig gewijd aan dit thema. Er zal een debat plaatsvinden waarbij iedereen de kans krijgt zijn menig te uiten en in discussie te treden. Voor VLAC is dit een uitgelezen moment om over heel wat thema’s de menig van de collega’s te horen.

We zijn het FVA dan ook dankbaar om dit jaar dit item naar voor te schuiven. Omdat we vermoeden dat het onderwerp je als lid van VLAC ook wel interesseert, nodigen we je uit om je in te schijven voor deze ‘forumdag’ en mee te debatteren over onze toekomst.

Opmerkingen, vragen, suggesties? Je kan steeds terecht op info@vlac.be.

Vriendelijke groeten, 

VLAC
www.vlac.be
info@vlac.be
Volg op ons Facebook
Copyright © 2015 VLAC   |   schrijf je uit