Copy
Juny 2018. Temps de lectura 3 minuts.
                       Si no el visualitzes bé, fes clic aquí

Derecho animal: primera base de dades especialitzada en dret animal

La Biblioteca/CRAI ha incorporat al seu fons la base de dades jurídica Derecho animal elaborada per l’International Center for Animal Law and Policy (ICALP) de la UAB. Es tracta de la primera base de dades especialitzada en dret animal que recull temes com la caça, els circs, les explotacions ramaderes, els animals de competició, els toros o l’ús dels gossos pigall, entre molts d’altres. La trobaràs disponible en castellà i anglès. Hi pots accedir des l'UPFinder o des de la pàgina Dret del medi ambient de la Guia temàtica de Dret.

Nous documents constitucionals a HeinOnline

Des del febrer de 2017 fins ara, la base de dades HeinOnline ha afegit 622 documents constitucionals i 202 nous títols a la seva col·lecció Illustrated World Constitutions. Pots consultar HeinOnline a la pestanya "bases de dades" de la Guia temàtica de Dret o des de l'UPFinder.
[Més informació]

Nous formularis del CICAC

La web del Consell els Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya (CICAC) ha afegit dos formularis jurídics més en el seu recopilatori de formularis jurídics en català: Demanda de divorci de mutu acord i Conveni reguladorEs poden consultar a la pàgina Formularis jurídics de la Guia temàtica de Dret. 

IUSLabor i InDret: nous números a RACO

Ja pots consultar els darrers números de les revistes IUSLabor i InDret al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). 
RACO és un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes. 

CURIA estrena nova pàgina web

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea estrena nova pàgina web amb un disseny més modern i amigable.
Des de la pàgina principal es pot accedir a l'informe anual de 2017, a la cerca per assumpte que dóna accés a la cerca avançada i a les sentències i conclusions recents.
 
Copyright © 2018 Guia temàtica de Dret. Biblioteca/CRAI UPF, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp