Copy
Tinby A/S har produktionsfaciliteter der, hvor
kundens behov er: Danmark, Polen, USA og Kina.
Har du problemer med at se denne mail? Se mailen i din browser

Kvalitet | Leveringssikkerhed | Teknologi | Konkurrencedygtige priser 

Var du af sted til WindEnergy Hamburg i slutningen af september måned...? Så håber vi, du havde en rigtig god messe - ligesom os. 

Årets udgave af WindEnergy Hamburg levede i rigt mål op til vores forventninger, og det er vores indtryk, at der var rigtig god energi (!), optimisme og masser af virketrang på messen. Cirka 35.000 besøgende lagde vejen forbi messe-hallerne, og mange fandt ind på Den Danske Pavillon, hvor vi udstillede sammen med bl.a. vores egne søsterselskaber Gibo A/S og AB Brdr. Bourghardt (alle en del af SP Group A/S). 

Besøgte du vores stand, fik du lejlighed til at få indblik i de mange muligheder, SP Groups materialer har at byde på. Materialer som polyuretan (Tinby’s kernekompetence) og telene (som er Brdr. Bourghardts speciale) byder på et væld af kundespecifikke muligheder for producenter af vindmølledele, ligesom vaccumformning af termoformede plast-emner er en spændende teknologi, der allerede har erstattet mange metalkomponenter inden for vindmølleindustrien. 

Var du forbi vores stand, takker vi mange gange for dit besøg - og vi håber, at vi ses igen på næste udgave af messen, som finder sted den 25.-28. september 2018. Ligeledes hvis du ikke var forbi.

Vores kompetencer er: 
 • Letvægtsmateriale og sandwichkonstruktioner. 
 • Lynkabler
 • Vacuumfilm og -poser
 • Dele til afdækning og konstruktion
 • Balanceblokke og transportkomponenter
 • Prototyper
Ønsker du at høre mere om, hvordan Tinby kan hjælpe dig og din virksomhed videre med PUR-løsninger (eller andre af gruppens materialer og produktionsprocesser) - så kontakt vores salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen.
Gør som mange andre virksomheder:
Test jeres idé med en konkret prototype


Står I med en uafklaret idé til en produktdel, som I gerne vil afprøve, så er vores prototype-løsning en mulighed, der kan lette vejen gennem en produkt-udviklingsfase. En prototypeform kan frembringe mellem 5 og 20 emner, inden den erstattes af rigtigt produktionsudstyr og muliggør inden for vindmølleindustien en smidig og omkostningsbevidst fase af udviklingsprocessen af tilpassede koncepter. 

NB! Ud over prototype-konceptet råder vi over avancerede 3D-scannere, som gør det nemt at skabe specialtilpassede emner i forbindelse med udviklingsprojekter.


Derfor: Har du en idé til et produktemne, du gerne vil have testet, kan du starte med at kontakte os. Så fremstiller vi i fællesskab en prototype, så I kan komme videre i udviklingsfasen.
 
Er dansk produktion i Kina relevant for jer?

Som du måske ved, har Tinby A/S egne produktionsfaciliteter i både Danmark, Polen, USA og Kina.

Da rigtig mange af vores kunder finder dette interessant og relevant for dem, har vi valgt her at samle lidt mere information om vores kinesiske fabrik. Måske også interessant for dig og din virksomhed?

> Ja, tak. Lad mig få mere information om Tinbys produktionsfaciliteter i Kina og de muligheder, dette giver mig og min virksomhed, herunder muligheden for afsætning direkte til de asiatiske nærmarkeder
Hvad kan PUR?

PUR er en hærdeplast med egenskaber, som gør materialet anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort: 
 • høj slid- og brudstyrke
 • modstandsdygtighed
 • støj- og vibrations-dæmpende
 • supereffektiv til isolering
 • gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber
 • holdbarhed
 • kan produceres med meget lav vægt
 • kan erstatte mange andre typer materiale
PUR = super egenskaber og høj kvalitet til fornuftige priser.
FORKÆL DIT NETVÆRK

Del nyhedsbrevet på Linkedin eller facebook, eller send det til en, du tror, det vil interessere.
Del på Linkedin
Send på mail
Del på facebook

Vi omsætter jeres udfordringer til konkrete løsninger

Skal vi samarbejde med dig og din virksomhed om et udviklingsprojekt? 

Hvis ja, så nedsætter vi et projektteam af fx ingeniører og andre fagpersoner, der er relevante for netop jeres projekt. Vi ved af erfaring, at ikke to udviklingsprojekter er ens, og vi ved derfor også, at der er behov for denne 'task force' til at gennemtænke det optimale set-up for udviklingen og produktionen af netop jeres emne. Vores løsningsmodeller er derfor altid 100% kundespecifik og unik - hver gang!

NB! Vi har næsten 45 års erfaring med støbning af dele i polyuretan, heraf 10 år som underleverandør til nøgle-aktører inden for vindmølleindustrien. Vi stiller know-how og teknologi til rådighed, og vi tilbyder produktions-faciliteter i Kina, Polen, USA og Danmark. 

Sådan kommer du nemt i kontakt med os

Ring eller skriv til:

Michael V. Therkelsen
Salgs- og projektchef 

Mobil: + 45 51 18 26 39
Mail:
mvt@tinby.dk 
Vi glæder os til at høre fra dig - ring gerne for en uforpligtende snak om muligheder og løsningsmodeller.

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen 
Tinby A/S
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i ca. 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Polyuretan (fork. PUR) er et plastmateriale, der er kendt for sin høje brud- og slidstyrke, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, og det kan tillige produceres med meget lav vægt. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design. Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra Danmark, Polen, Kina og USA. 
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2016 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp