Copy
Problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Sommer med PUR

Velkommen til sommer-udgaven af Tinby A/S' nyhedsbrev, der denne gang rummer nyt om bl.a.: 

 • Vores isoleringskapper på supersygehuset i Skejby
 • Sovekraven Eezyflow - fremstillet i PUR
 • PUR uden sundhedsricici, ref. indslag på DR1
 • Leverandørbesøg i Leverkusen og Oldenburg

Som altid byder arbejdsdagene i Tinby A/S på masser af udfordringer og spændende opgaver, og vi glæder os til at matche jeres fremtidige konkurrencekraft med vores mange nye udviklingstiltag inden for råvarer, teknologi, kvalitet og effektivitet i kombination med vores fortsatte globale ekspansion. Vi er klar til at lade os udfordre og ser frem til mange nye, spændende opgaver. 

Rigtig god læselyst!

Med venlig hilsen
Torben Nielsen, adm.dir.
Tinby A/S

En bred palet af løsninger

Hos Tinby A/S tilbyder vi projektorienterede løsninger til bl.a. vindmølleindustrien - herunder produktion af PUR-dele som fx vingekerner, balanceelementer, vaccumfilm og –poser samt lynkabler.

Vi samarbejder med markedets stærkeste råvareleverandører på gennemtestede og dokumenterede råvarer. I fællesskab udvikler vi de individuelle løsninger, som bedst løser opgaven.

Vidste du, at ....

... Tinby A/S løser opgaver fra vores fabrikker over hele kloden - i Danmark, USA, Polen og Kina...?

Vores kompetencer dækker en stor del af værdikæden – fra konstruktion og udvikling til produktion og distribution af komponenter og komplette systemer. Vi tilbyder efter-behandling som fx montage, lakering, pakning og forsendelse.

Har du en god idé?

Hos Tinby A/S har vi så omfattende materiale-, udviklings- og produktions-viden, at der kan være store fordele i, at du som potentiel kunde allerede inddrager os i idéfasen, så vi kan byde ind med nyttig og afgørende viden, der kan spare tid og penge.

Har du en idé, du gerne vil afprøve sammen med os? Så kontakt salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen.

- book et besøg 


Vi glæder os til igen i år at deltage på WindEnergy Hamburg i Tyskland. Husk at sætte kryds i kalenderen d. 27.-30. september 2016.

På messen finder du Tinby A/S og SP Group i DWEA's danske pavillion. 

 
> Læs mere om WindEnergy Hamburg 2016
Hvad kan PUR?

Polyuretan, der i daglig tale forkortes PUR, er en hærdeplast, der har en lang række særlige egenskaber, som gør materialet anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort. 

Vi kan bl.a. fremhæve følgende egenskaber ved PUR: 
 • høj slid- og brudstyrke
 • modstandsdygtighed
 • støj- og vibrations-dæmpende
 • supereffektiv til isolering
 • gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber
 • holdbarhed
 • kan produceres med meget lav vægt
 • kan erstatte mange andre typer materiale
PUR kan derfor anvendes til et væld af produkter, fx vindues-profiler, komponenter i vind-møllevinger, møbeldele, kabinetter til medico-industrien, interiør i biler... og meget mere - god kvalitet til fornuftige priser.
Grøn krone-smiley

Tinby har Arbejdstilsynets grønne krone-smiley.
 
Den viser, at vi har et aner-kendt arbejdsmiljøcertifikat – hos Tinby er vi fx certificeret iht. OHSAS 18001 og ISO 14001 - og at vi har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejds-miljøstandard.

For at få den grønne smiley skal Arbejdstilsynet kunne konstatere
 • at virksomheden ikke overtræder arbejds-miljøreglerne, og
 • at virksomheden ikke har et udestående med Arbejdstilsynet.
> Tjek om din leverandør også har kronesmiley'en
FERIELUKKET

Hos Tinby A/S holder vi ferielukket i uge 29, 30 og 31.
FORKÆL DIT NETVÆRK

Del nyhedsbrevet på Linkedin eller facebook, eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere.
Share
Forward
Share
Vellykket isolerings-messe i Køln

200 udstillere fra kulde-, varme-, lyd- og brand-isolerings-branchen var samlet i maj, da isoleringsmessen IEX Insulation Expo 2016 blev afholdt i Køln. Tinby A/S deltog for første gang og præsenterede de besøgende for polyuretanens egenskaber i relation til isolering.

Med på standen havde Tinby sine TOPO isoleringskapper i polyuretan, som har været på markedet i mange år, og som anvendes af tekniske isolatører i mange byggerier i Danmark. Kapperne monteres for at varmeisolere ventiler og armaturer, og da PUR som bekendt har en lav lambda-værdi på mindre end 0,028 W/mK, er der store energimængder at spare.
 
”Vi har for nylig udvidet vores produktprogram til også at omfatte isoleringskapper til fjernvarmeinstallationer, og på messen oplevede vi en rigtig god interesse for de nye produkter,” fortæller salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen (midt i billedet, ovenfor). Derudover fik vi en række andre typer af forespørgsler på produktion af produkter, hvor reducering af varmespild er i højsædet.


Vi takker gæster, kunder og potentielle kunder for besøget på messen, og vi glæder os til igen at deltage på messen i 2018.
Tinbys isoleringskapper på supersygehus

Det er polyuretankapper fra Tinby A/S, der isolerer en stor del af ventilerne i teknikrummene på Det Nye Universitetshospital i Aarhus. Henved 1000 isoleringskapper er gennem de sidste halvandet år blevet monteret på byggepladsen, hvor Bravida Danmark er i fuld gang med installationsarbejdet. 

I snart 45 år har Tinby A/S været mest kendt for produktion af kundespecifikke polyuretanløsninger til fx møbelbranchen, den grafiske industri, vindmølleindustrien og medico-segmentet, så ikke alle ved, at virksomhedens egne Isoleringskapper er et af de produkter, der afsættes som ’hyldevare’.

Det er primært førende danske VVS-grossister, der aftager Isoleringskapperne; således er Weiss Isolering kunden bag de mange kapper til supersygehuset. Også tekniske isolatører og OEM-kunder bruger Tinby-producerede isoleringskapper. 

 
> Læs mere om TOPO-isoleringskapper
Sovekrave i PUR

Anti-Snore Partner Sweden AB er den internationale virksomhed bag den patenterede Eezyflow® Sleep Collar - en sovekrave i viskoelastisk polyuretanskum. Formålet med den fysiologisk udformede sovekrave er at frigøre luftvejene, således at snorken reduceres, og brugeren opnår en bedre nattesøvn og derved øget livskvalitet. Sovekraven er også god til rejsebrug.

Om samarbejdet siger virksomhedens CTO, stifter og idékvinde Ann-Christine Krook: ”Forskellige leverandører havde tidligere budt ind på opgaven, dog uden at opnå en tilfredstillende kvalitet. Udfordringen bestod i at producere en specialdesignet fysiologisk sovekrave i en blød memoryskum til brug inden for helse og pleje. Det lykkedes Tinby A/S at imødekomme dette langt over forventning - ikke mindst i relation til de høje kvalitetskrav, som vi stillede til dette CE-mærkede, medicintekniske produkt ’Klasse 1’ med registreringsbevis hos Läkemedelsverket i Sverige.”

 
> Se hele casen om sovekraven
> Læs mere om egenskaberne ved fleksibel PUR

PUR uden sundhedsricici

I maj bragte DR1 et indslag om et antal registrerede arbejdsskader i form af astma- og allergitilfælde, der var forårsaget af arbejdet med isocyanater opstået ved sprayoperationer med PUR-skum.

Når der sprayes med PUR-skum, dannes der aerosoler med reaktiv diisocyanat, og disse stoffer kan være skadelige. 

For god ordens skyld skal det oplyses, at vi hos Tinby A/S ikke arbejder med isocyanat i form af sprayoperation i forbindelse med PUR-skum.

Lukkede systemer | PUR-støbning hos Tinby foregår derimod i fuldstændig lukkede systemer. Dette betyder i praksis, at råvarer opbevares i lukkede tanke, og at selve støbningen af produkterne sker i lukkede forme. Det flydende materiale udleder kun i meget begrænset omfang stoffer i luften, og udsugningen i arbejdsområdet lever op til strenge krav.

Certificeret iht. OHSAS 18001 | Tinby er certificeret iht. arbejdsmiljøledelsessystemet OHSAS 18001. Derfor forpligtiger vi os nøje i relation til arbejdsmiljø og forebyggelse af sundhedsskadeligt arbejdsmiljø.

 

> Læs mere om PUR
Leverandørbesøg i Leverkusen og Oldenburg

12 udviklingsmedarbejdere fra Tinbys task-force team har netop deltaget i en udviklingstur til Covestros (det tidligere Bayers) hovedkontor i Leverkusen, Tyskland. Det var et par meget lærerige dage for vore medarbejdere, der kom hjem med ny viden om materialer, processer og teknologier.

At være up-to-date på netop disse felter er vigtigt for Tinby. For kun ved at holde os ajour på alt det nye, der kommer, kan vi til stadighed møde vore kunders behov, se nye muligheder og bidrage positivt til produktudviklingen.

For Tinby er Covestro en vigtig spiller på markedet og en samarbejdspartner med stort fokus på R&D. Med stærke sparringspartnere i ryggen sikrer vi vores kunder viden og ressourcer og er i stand til at give værdifulde input til produktudviklingen. Stærkt for både vore leverandører, for Tinby samt for vore kunder.
Tinby A/S ønsker alle en god sommer!

- og HUSK...! Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31.
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i snart 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Polyuretan (fork. PUR) er et plastmateriale, der er kendt for sin høje brud- og slidstyrke, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, og det kan tillige produceres med meget lav vægt. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design. Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra Danmark, Polen, Kina og USA. 
Følg os på LinkedIn, og besøg vores website
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2016 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp