Copy
Problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Velkommen til julenyt fra Tinby, hvor du bl.a. kan læse: 

 • VIDEN OM: Er dansk produktion i Kina relevant for dig og dit firma?
 • VIDEN OM: Sådan fungerer Tinbys unikke task-force-koncept
 • INSPIRATION: Normanns Tap Stool - design i fleksibel integralskum
 • ARBEJDSMILJØ: Vi gør mere for arbejdsmiljøet
 • INSPIRATION: Hvad kan PUR bruges til?
 • UDFORDRING: Vil du afprøve en god idé?


2016 er ved at rinde ud, og vi vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til vores kunder og samarbejdspartnere for det forgangne år! 

Det har i Tinby-regi budt på masser af udfordringer og spændende opgaver, og vi har som altid udviklet os på råvarer, teknologi, kvalitet, arbejdsmiljø og effektivitet. I kombination med vores fortsatte globale ekspansion giver det vores eksisterende og fremtidige kunder store muligheder - også i det nye år.

Vi glæder os til at matche jeres fremtidige konkurrencekraft med vores mange muligheder, og vi står som altid klar til at lade os udfordre af jeres spændende opgaver i det nye år.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul
samt et godt og lykkebringende nytår!

Rigtig god læselyst!

Med venlig hilsen
Torben Nielsen, adm.dir.
Tinby A/S


NB! Tinby A/S holder julelukket fra den 23. december kl. 12.00 og er tilbage den 2. januar 2017.


Er dansk produktion i Kina relevant for jer?

Som du måske ved, har Tinby A/S egne produktionsfaciliteter i både Danmark, Polen, USA og Kina. Da rigtig mange af vores kunder finder dette interessant og relevant for dem, har vi valgt her at samle lidt mere information om vores kinesiske fabrik. Måske også interessant for dig og din virksomhed?

Skal vi samarbejde med dig og din virksomhed om et udviklingsprojekt?

Hvis ja, så nedsætter vi et projektteam af ingeniører og andre fagpersoner, der er relevante for netop jeres projekt. Vi ved af erfaring, at ikke to udviklingsprojekter er ens, og vi ved derfor også, at der er behov for denne 'task force' til at gennemtænke det optimale set-up for udviklingen og produktionen af netop jeres emne. Vores løsningsmodeller er derfor altid 100% kundespecifikke og unikke - hver gang!

NB! Vi har næsten 45 års erfaring med støbning af dele i polyuretan, heraf bl.a. 10 år som underleverandør til nøgleaktører inden for vindmølleindustrien. Vi stiller know-how og teknologi til rådighed, og vi tilbyder produktionsfaciliteter i Kina, Polen, USA og Danmark. 

Originalt design, der tåler brug 

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed, hvis mission det er at skabe originale produkter i et enkelt og moderne design - og i en kvalitet, der tåler daglig brug. Virksomheden markedsfører blandt mange produkter designeren Simon Legald’s Tap Stool, som i 2016 vandt German Design Award ’Special Mention’. Tinby støber skamlens lækre PUR-sæde, der er fremstillet i en speciel fleksibel integralskum.
 

Hvad kan polyuretan bruges til?

Polyuretan (PUR) er en hærdeplast, der har en lang række særlige egenskaber, som gør materialet anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort. Tinby har mange recepturer inden for følgende hovedgrupper: Integralskum, massiv, fleksibel integralskum og elastomer. Vi kan bl.a. fremhæve følgende egenskaber ved materialerne: 
 • høj slid- og brudstyrke
 • støj- og vibrationsdæmpende
 • supereffektiv til isolering
 • gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber
 • kan produceres med meget lav vægt
 • kan erstatte mange andre typer materiale
 • kan produceres i sandwichkonstruktioner 
 • kan indfarves og lakeres
 • tillader indstøbning af diverse former for komponenter
PUR kan derfor anvendes til et væld af produkter, fx vinduesprofiler, isolering, komponenter i vindmøllevinger, møbeldele, kabinetter til medicoindustrien, interiør i biler... og meget mere. PUR er høj kvalitet til fornuftige priser.
 
Vi gør mere for arbejdsmiljøet

Hos Tinby er vi certificeret i henhold til ISO 14001 og OHSAS 18001 på alle vores fabrikker - worldwide. Tinby har Arbejdstilsynets grønne kronesmiley. Det betyder kort og godt, at vi har et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat, og at vi har gjort en ekstraordinær indsats for at sikre en høj arbejdsmiljøstandard. For at få den grønne smiley skal Arbejdstilsynet kunne konstatere: 1) At virksomheden ikke overtræder arbejdsmiljøreglerne, og 2) at virksomheden ikke har et udestående med Arbejdstilsynet. Så ja - det lever vi hos Tinby A/S selvsagt op til. 
 
 
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener vi primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design.

Vi tilstræber at optimere og bibeholde langvarige samarbejder med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde, og vi tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra vores fabrikker i Danmark, Polen, Kina og USA. 

Vil du afprøve en god idé?

Hos Tinby A/S har vi omfattende materiale-, udviklings- og produktionsviden. Inddrager du os allerede i idéfasen, kan du derfor opnå stor synergieffekt, idet vi kan byde ind med nyttig og afgørende viden, der kan optimere dit produkt til en højere kvalitet og sikre en mere konkurrencedygtig pris.
 
Har du en idé, du gerne vil afprøve sammen med os?
Så kontakt vores salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen

Vi glæder os til at høre fra dig! 
FORKÆL DIT NETVÆRK Del dette nyhedsbrev på Linkedin eller facebook, 
eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere.
Del på Linkedin
Send til en ven
Del på facebook
Følg os på LinkedIn
Følg os på LinkedIn
Besøg vores website
Besøg vores website
Copyright © 2016 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp