Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se mailen i din browser
Tinby NEWS WIND | Nyhedsbrev | 3. februar 2016

Book et besøg 


Vi glæder os til igen i år at deltage på WindEnergy Hamburg i Tyskland. Har du fået sat kryds i kalenderen d. 27.-30. september 2016?

På messen finder du Tinby A/S og SP Group i DWEA's danske pavillion. 

 
> Læs mere om WindEnergy Hamburg 2016
Polyuretan til vindmølleindustrien - en bred palet af løsninger

Hos Tinby A/S tilbyder vi projektorienterede polyuretan-løsninger i dele som fx vinge-kerner, balanceelementer, vaccumfilm og –poser eller lynkabler.

Vi samarbejder med markedets stærke råvareleverandører på gennemtestede og dokumenterede råvarer. I fællesskab udvikler vi de individuelle polyuretanløsninger, som bedst løser opgaven.
Hvorfor polyuretan?

Polyuretan, der i daglig tale forkortes PUR, er en hærdeplast, der har en lang række særlige egenskaber, som gør materialet anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort. Vi kan bl.a. fremhæve følgende egenskaber ved PUR: 
 • høj slid- og brudstyrke
 • modstandsdygtighed
 • støj- og vibrations-dæmpende
 • supereffektiv til isolering
 • gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber
 • holdbarhed
 • kan produceres med meget lav vægt
 • kan erstatte mange andre typer materiale
PUR har fantastiske egenskaber og giver høj kvalitet til fornuftige priser.
Lynkabler til vindmøller

Polyuretan har helt unikke fordele i relation til lynkabler til vindmøller. Fordelene opnås ved at blande råvaren i en receptur, der giver en termisk stabil polyuretan med lav vægt, gode dielektriske egenskaber (= lav elektrisk ledeevne) samt meget stor styrke. Alle vores løsninger specialdesignes i tæt samarbejde med producenten.
Vidste du, at ....

... vaccumfilm, poser og laminater i PUR kan benyttes i mange processer ved produktion af vindmøllevinger...?
Letvægtsmateriale og sandwich-konstruktioner

I vindmøllevinger kan polyuretan bruges i letvægtskerner og sandwichkonstruktioner. Ikke to projekter er ens. 

Derfor specialudvikler Tinby skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med producenten, således at individuelle krav opfyldes.
FORKÆL DIT NETVÆRK

Del nyhedsbrevet på Linkedin eller facebook, eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere.
Share
Forward
Share

Skræddersyede løsninger til vindmølleindustrien

Der findes ingen 'one-size-fits-all'-løsninger, når det kommer til produktion af vindmølle-komponenter hos Tinby A/S. Vores processer inden for polyuretan, laminater, kabler, samling etc. (læs mere nedenfor) rummer et væld af muligheder for anvendelse i  vindmølleindustrien, og hvert projekt skræddersys til den enkelte producents behov.

Vi har specialdesignet dette nyhedsbrev til jer, der er interesserede i at vide mere om, hvordan vore processer kan bruges i vindmølle-industrien. Vi håber, I finder informationerne interessante og ser frem til at indgå i en dialog med jer om, hvordan vi kan hjælpe jer! 

Rigtig god læselyst!

Med venlig hilsen
Torben Nielsen, adm.dir.
Tinby A/S

I tæt samarbejde med Tinby's projektafdeling  

Tinby A/S har 40 års erfaring med støbning af dele i polyuretan, heraf 10 år som underleverandør til betydende aktører inden for vindmølleindustrien. Vi stiller know-how og teknologi til rådighed, og vi tilbyder produktionsfaciliteter i Kina, Polen, USA og Danmark. Løsningen er 100% kundespecifik og unik - hver gang!

At hjælpe kunden til opfyldelse af individuelle krav og specifikationer er vores forretning og vores succes. Den succes opnår vi, når vi kan omsætte kundens udfordring til konkrete løsninger.

Task Force til udviklingsprojekter
Når vi skal samarbejde med en kunde om et udviklingsprojekt, så sker der helt lavpraktisk det, at vi nedsætter et projektteam - en Task Force - som består fx af ingeniører og andre fagpersoner, der er relevante for det enkelte projekt. Ikke to udviklingsprojekter ligner hinanden, så der er behov for denne Task Force til at gennemtænke det optimale set-up for udviklingen og produktionen sammen med den enkelte kunde. 

Ressourcestærkt samarbejde
Vi ønsker nemlig at være producentens foretrukne sparringspartner på løsningerne, og derfor er det naturligt, at vores udviklingsafdeling indgår i et ressourcestærkt samarbejde med den enkelte producent. 


Projektledelse, know-how og kvalitet - worldwide
Et par ord om, hvad det er, vi kan hos Tinby A/S:

 1. Projektledelse og udviklingssamarbejde. Vi bliver ved, til løsningen er fundet. 
 2. Vi har den største know-how, erfaring og viden om polyuretan og produktionsprocesser.
 3. Vi leverer troværdig kvalitet til tiden.
 4. Vi arbejder world wide.
 5. Vi har enestående kompetencer inden for prototyper og 'trails'.
 6. Vi yder specialtilpassede løsninger - hyldevarer findes ikke.
 7. Vores fleksibilitet er afgørende for, at vores kunder får det produkt, de ønsker. Fx anskaffer vi de maskiner, der skal til for at løse en opgave, får sat produktionsapparat op, osv.
 8. Vi er en stærk virksomhed med en stærk koncern i ryggen, nemlig børsnoterede SP Group.
 9. Vi ved, at vindmølle- og generelt udviklingsprojekter er ømtålelige i forhold til fortrolighed - hvilket er vilkår, vi er vant til at arbejde under. Dette er en medvirkende årsag til, at vi fx ikke kan fremvise en lang portefølje af eksempler på opgaver udført inden for fx vindmølleindustrien i dette nyhedsbrev og på vores hjemmeside.
Har du hørt om vores unikke prototype-løsning?

Tinby A/S’ prototype-løsning kan lette vejen gennem udviklingsfasen. En prototypeløsning kan frembringe mellem 5 og 20 emner, inden den erstattes af rigtigt produktionsudstyr.

Inden for vindmølleindustrien muliggør prototyper en smidig og omkostningsbevidst udviklingsproces af tilpassede koncepter. 

Vi råder desuden over avancerede 3D-scannere, som gør det smidigt at skabe specialtilpassede emner i forbindelse med udviklingsprojekter.
"Dont' tell it - show it!"

Hos Tinby A/S viser vi gerne hvordan! Det kræver blot, at I giver os en udfordring. Vi står til disposition ved jeres næste projekt og arbejder kompromisløst for at søsætte de bedste løsninger. 

Har du en idé, du gerne vil afprøve sammen med os? Så kontakt vores salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen (på billedet herover) på:

Mobil + 45 51 18 26 39 eller
Mail mvt@tinby.dk.
 
Vi glæder os til at høre fra jer!

Med venlig hilsen
Tinby A/S

 
> Besøg vores website
Vores værdier
- som vi arbejder nidkært efter

Ansvarsbevidst | Vi holder, hvad vi lover og gør tingene ordentligt.

Resultatorienteret | Vi stræber konstant efter at gøre tingene bedre og mere rationelt.

International | Vi lytter til vore kunder og finder løsninger sammen med dem i en åben dialog - uanset hvor i verden, kunderne befinder sig.

Forandringsparat | Kun når vi er på forkant med udviklingen, kan vi blive ved med at være en stærk partner for vore kunder og samarbejdspartnere.
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i mere end 40 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Polyuretan (fork. PUR) er et plastmateriale, der er kendt for sin høje brud- og slidstyrke, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, og det kan tillige produceres med meget lav vægt. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design. Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra Danmark, Polen, Kina og USA. 
Følg os på LinkedIn, og besøg vores website
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2016 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp