Copy
Problemer med at se denne mail? Se den i din browser
Tinby NEWS | Nyhedsbrev | Marts 2016

Isoleringsmessen i Køln 11.-12. maj

Fra den 11.-12. maj 2016 deltager vi på messen Insulation Expo Europe 2016 i Køln. Messen præsenterer mere end 200 udstillere fra 15 lande.


På vores stand præsenterer vi et udpluk af vores kernekompe-tencer inden for støbning af emner i polyuretan – en multifunktionel råvare, der bl.a. er kendt for sine unikke isoleringsegenskaber.

Vi glæder os også til at præsen-tere alle besøgende for spændende produkter og løsninger, bl.a. et helt nyt program af isoleringskapper til District Heating, vores kendte Topo-isoleringskapper m.v.


Du finder Tinby A/S i hal 8, stand 493. 

 

> Læs mere om Insulation Expo Europe 2016

En bred palet af løsninger

Hos Tinby A/S tilbyder vi projektorienterede løsninger til bl.a. vindmølleindustrien - herunder produktion af PUR-dele som fx vingekerner, balanceelementer, vaccumfilm og –poser samt lynkabler.

Vi samarbejder med markedets stærkeste råvareleverandører på gennemtestede og dokumenterede råvarer. I fællesskab udvikler vi de individuelle løsninger, som bedst løser opgaven.

Hvad kan PUR?

Polyuretan, der i daglig tale forkortes PUR, er en hærdeplast, der har en lang række særlige egenskaber, som gør materialet anvendeligt, hvor andre materialer kommer til kort. 

Vi kan bl.a. fremhæve følgende egenskaber ved PUR: 
 • høj slid- og brudstyrke
 • modstandsdygtighed
 • støj- og vibrations-dæmpende
 • supereffektiv til isolering
 • gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber
 • holdbarhed
 • kan produceres med meget lav vægt
 • kan erstatte mange andre typer materiale
PUR kan derfor anvendes til et væld af produkter, fx vindues-profiler, komponenter i vind-møllevinger, møbeldele, kabinetter til medico-industrien, interiør i biler... og meget mere - god kvalitet til fornuftige priser.
Nye farveanlæg på vores danske fabrik

Ikke mange materialer kan konkurrere med polyuretan, når det kommer til alsidighed i form og farver. Særligt inden for produktion af møbeldele er der en stor designmæssig frihed, hvad angår farver og finish. 

Hos Tinby udvikler vi løbende anlæg og processer for at imødekomme vores kunders høje kvalitetskrav. Vi har højteknologiske produktions-faciliteter i både Polen og Kina, men også vores fabrik i Danmark optimeres løbende. På den måde kan vi også imødekomme den stigende gruppe af kunder, der fore-trækker danske leverandører.

Senest har vi til vores danske fabrik investeret i to nye farveanlæg, hvor en betydelig del af produktionen af møbeldele foregår. De nye farveanlæg gør vores muligheder i forhold til produktion af farvekombi-nationer endnu bedre.

Book et besøg 


Vi glæder os til igen i år at deltage på WindEnergy Hamburg i Tyskland. Har du fået sat kryds i kalenderen d. 27.-30. september 2016?

På messen finder du Tinby A/S og SP Group i DWEA's danske pavillion. 

 
> Læs mere om WindEnergy Hamburg 2016
Har du en god idé?

Hos Tinby A/S er vi altid interesserede i at bidrage til nye produktløsninger - og gerne allerede på idéstadiet. Vi bestræber os nemlig på at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med vores kunder for at sikre højkvalitetsløsninger, der er tilpasset den enkelte kunde. Vi tager derfor gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. 

Vi har så omfattende materiale-, udviklings- og produktionsviden, at der kan være store fordele i, at du som potentiel kunde allerede inddrager os i idéfasen, så vi kan byde ind med nyttig og afgørende viden, der kan spare tid og penge.

Har du en idé, du gerne vil afprøve sammen med os? Så kontakt salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen.
FORKÆL DIT NETVÆRK

Del nyhedsbrevet på Linkedin eller facebook, eller send det på mail til en, du tror, det vil interessere.
Share
Forward
Share

Vi gør klar til forår

Velkommen til 2016's første udgave af vores nyhedsbrev, der denne gang rummer nyt om bl.a.: 

 • Vores nye 3D-scanner og nye farveanlæg
 • Tinbys deltagelse på isoleringsmessen 'IEX 2016' i Køln i maj og i 'WindEnergy Hamburg' i september
 • Isolering med PUR - derfor!
 • Konferencestolen PURE, fremstillet i PUR
 • Tinby og komponenter til vindmølleindustrien
 • Vi styrker PTA-afdelingen - hils på Thomas Drud
 • Styrket kundefokus i koncernen: Ansættelse af Henrik Østrup

Som altid byder arbejdsdagene i Tinby A/S på masser af udfordringer og spændende opgaver, og vi glæder os til at matche jeres fremtidige konkurrencekraft med vores mange nye udviklingstiltag inden for råvarer, teknologi, kvalitet og effektivitet i kombination med vores fortsatte globale ekspansion. Alt i alt giver det nemlig vores eksisterende og fremtidige kunder store muligheder. Vi er klar til at lade os udfordre og ser frem til mange nye, spændende opgaver. 

Rigtig god læselyst!

Med venlig hilsen
Torben Nielsen, adm.dir.
Tinby A/S

Mange af vores kunders udviklingsprojekter starter som en god idé. Med vores nye 3D-scanner bliver det nu endnu nemmere at komme fra idé til færdigt produkt - uden at det 'koster en bondegård'. Torben Nielsen, adm.dir. hos Tinby A/S, ses her med eksempler på PUR-emner, der kunne være startet op på 3D-scanneren.

Ny 3D-scanner letter udviklingsarbejdet

Hos Tinby A/S tænker vi flerdimensionelt. Ikke mindst efter erhvervelsen af en 3D-scanner, der kan fremstille grundlag for prototype-emner, som bogstavelig talt er 'til at tage at føle på'. Vi giver vores kunder store muligheder for test, afprøvning og opmåling af emner i udviklingsprocessen.
 

Samtidig er prototypemodellen en relativt set billig løsning - ikke mindst inden for brancher, hvor komponenter kan være særdeles kostbare at fremstille.
 
> Læs hele pressemeddelelsen her

Ønsker du rådgivning i forbindelse med opstart af et udviklingsprojekt? Kontakt os for nærmere info.
Designerstol med PUR

Randers+Radius Produktion A/S er blandt Danmarks førende producenter af arkitekttegnede designmøbler til kantinen, konferencerummet og mødelokalet. I samarbejde med Tinby A/S har virksomheden produceret bl.a. stolen med navnet PURE, og om samarbejdet siger virksomhedens CEO, Lars Andersen:

”Da vi udviklede PURE-stolen i 2007, gennemsøgte vi det danske og skandinaviske marked for polyuretan-leverandører. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner, som kunne levere den finish og kvalitet, som kendetegner vores møbler. Det krav indskrænkede kredsen af leverandører.

Valget faldt på Tinby A/S, som har stor erfaring med produktion af møbelkomponenter. Vi har siden udvidet produktporteføljen af fleksible polyuretanstole med DRY-stolen, da polyuretan har uovertrufne egenskaber i styrke og komfort. Udviklingsprocessen er sket i tæt samarbejde med Tinby A/S, som hele tiden har været professionelle i deres sparring og rådgivning.”

 
> Se hele casen om PURE-stolen
> Læs mere om egenskaberne ved fleksibel PUR

Tinby styrker PTA

Hils på Thomas Drud, som vi har ansat i en stilling som projektleder i vores PTA-afdeling hos Tinby A/S i Søndersø. 

Thomas Drud har en baggrund som produktionsteknolog og værktøjsmager og vil i samarbejde med afdelingens øvrige teknikere indgå i løsning af opgaver i relation til udvikling, konstruktion og projektledelse.

Isolering med PUR - derfor!


PUR har en lambdværdi på mindre end 0,028 W/mK, hvorved man sparer megen energi ved at isolere ventiler og armaturer netop med PUR. Hos Tinby A/S producerer og markedsfører vi sådanne isoleringskapper. 

Fordele ved polyuretan til isolering:

 • Højisolerende egenskaber, lille godstykkelse
 • Monteres let på nye og eksisterende anlæg
 • Kan demonteres og genanvendes
 • Brændhæmmende i klasse B2 iht. DIN 4102 (den højest opnåelige brandklassifikation på PUR)
 • Tåler de fleste syrer - og angribes ikke af råd og svamp
 • Trækker ikke fugt og bliver (i modsætning til våd mineraluld) ikke varmeledende
 • Fås med plastfolie (TOPO) - og uden plastfolie (TOPO DH)

Kapperne reducerer varmespild og forbedrer varmeøkonomien væsentligt - og er desuden superlette at montere. Samtidig opnår man en mere behagelig arbejdstemperatur i de rum, hvor de anvendes.

 

Kapperne kan købes direkte hos os og hos vores grossister, og vi laver desuden mange forskellige special-tilpassede kapper til vores store OEM-kunder.
 

> Læs mere om TOPO-isoleringskapper
Styrkelse af salgsindsats i koncernen – Henrik Østrup ansat

SP Group A/S, den børsnoterede koncern, som Tinby A/S er en del af, har pr. 1/1-16 ansat Key Account Manager Henrik Østrup. Henrik er tilknyttet Tinby A/S' søsterselskab Gibo Plast A/S.

Henrik har 25 års erfaring fra plastbranchen og et bredt erfaringsgrundlag inden for både polyuretan, vacuumformning, sprøjtestøbning og belægning. Han har gennem årene specialiseret sig inden for projektudvikling af plastløsninger og deltager typisk i udviklingsprojekter fra start til slut.

Henrik vil få sin daglige gang hos koncernens kunder, hvor han rådgiver i valg af den bedste plastløsning til den specifikke opgave.

Med ansættelsen af Henrik Østrup kan koncernen i endnu højere grad bidrage til at sikre, at vores kunder til enhver tid får den bedste rådgivning og den mest optimale løsning.
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i snart 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Polyuretan (fork. PUR) er et plastmateriale, der er kendt for sin høje brud- og slidstyrke, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, og det kan tillige produceres med meget lav vægt. Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: 1) Kabinetter, 2) flex, 3) greentech og 4) design. Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution. Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra Danmark, Polen, Kina og USA. 
Følg os på LinkedIn, og besøg vores website
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Copyright © 2016 Tinby A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp