Copy
Har du problemer med at se denne mail? Se den i din browser

Ses vi i Paris i uge 11?

Den 14.-16. marts 2017 løber JEC World 2017 Composites Show & Conferences af stablen i Paris - måske skal du selv afsted? 

Hvis ja, så vil det glæde vores salgs- og projektchef Michael V. Therkelsen samt vores adm. direktør Torben Nielsen at se dig, evt. på et forud-booket møde, i Paris, mens messen står på. Send en mail, eller ring - Michael og Torbens kontaktinformationer er som følger:

 
Michael V. Therkelsen, salgs- og projektchef
Mobil + 45 51 18 26 39 / mail
 mvt@tinby.dk

Torben Nielsen, adm. direktør
Mobil +45 40 40 33 00 / mail
tn@tinby.dk
 
Vi glæder os til at høre fra dig - og til at se dig i Paris! 
 
Med venlig hilsen
Tinby A/S

 

Fleksible vind-løsninger

Hos Tinby A/S tilbyder vi projektorienterede løsninger til bl.a. vindmølleindustrien - herunder produktion af PUR-dele som fx vingekerner, balanceelementer, vakuumfilm og –poser samt lynkabler. Vi samarbejder med markedets stærke råvareleverandører på gennemtestede og dokumenterede råvarer. I fællesskab udvikler vi de individuelle løsninger, som bedst løser opgaven.

Skal vi samarbejde med dig og din virksomhed om et udviklingsprojekt? Så nedsætter vi et projektteam af fx ingeniører og andre fagpersoner, der er relevante for netop jeres projekt. Vi ved af erfaring, at ikke to udviklingsprojekter er ens, og vi ved derfor også, at der er behov for denne 'task force' til at gennemtænke det optimale set-up for udviklingen og produktionen af netop jeres emne. Vores løsningsmodeller er derfor altid 100% kundespecifikke og unikke!
 
> Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe en virksomhed som din

Opkøb af skumvirksomhed
 
Tinby A/S har opkøbt skumvirksomheden LM Skumplast A/S, der i samme ombæring har skiftet navn til Tinby Skumplast A/S. Virksomheden, der siden etableringen i 1978 er blevet udbygget adskillige gange, producerer polyuretanbaserede plader og profiler med høj isoleringsevne til kunder inden for køle- og transportindustrien samt til byggeindustrien. På sigt kommer virksomheden også til at producere emner til vindmølleindustrien. 
 
> Ja, tak - lad mig se hele pressemeddelelsen om opkøbet
På billedet herover ses Kim Hansen (t.v.), der fortsætter som direktør
i Tinby Skumplast A/S, sammen med adm. direktør i Tinby A/S, Torben Nielsen.

Hils på vores materialespecialist Morten

Vi har travlt hos Tinby A/S og styrker derfor organisationen med ansættelsen af Morten Fogh Møller. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus som maskiningeniør med speciale i materialer. Han har 8 års erfaring med blandt andet mange typer af materialer og –processer og har været involveret i projekter lige fra store vindmøllevinger i glasfiber til high-end kulfiberkomponenter til F35 kampfly. Derudover har Morten drevet selvstændig konsulentvirksomhed i 2 år. Morten vil som specialist og task-force-projektleder fremover bl.a. stå i spidsen for større projektopgaver.

Herover: Morten Fogh Møller (i midten), maskiningeniør med speciale i materialer.


RÅVARE: Strømafledende PUR 1150

Hos Tinby A/S arbejder vi med råvaren PUR 1150 Solid, som er en polyuretanreceptur, der har særlige egenskaber i forhold til indstøbning af elektriske komponenter. Materialet fungerer som beskyttende elektrisk isolator, når den støbes omkring elektriske komponenter, og den kan støbes i varierende godstykkelser og anvendes i individuelle og helt kundespecifikke løsninger.
 
> Læs mere om strømafledende PUR 1150 Solid

Behov for mere plads i Kina-fabrikken

Vores faciliteter i Kina er blevet for små, da vi har forrygende travlt. For at imødekomme vores kunders behov for produktionskapacitet er vi derfor i gang med at udvide vores faciliteter. Valget er faldet på en fabrik i nærheden af vores eksisterende fabrik i Suzhou, som vil mere end tredoble pladsen. Vi kan endnu ikke løfte sløret for de konkrete faciliteter, men i mellemtiden kan du læse mere om vores eksisterende fabrik i Kina her:
 
> Læs mere om vores eksisterende fabrik i Kina
Tinby.de - nu med 'Umlaut und Alles'

For at kunne servicere vores tyske kundesegment bedst muligt har vi tilføjet et tysk sproglag på vores website. Den tyske version af siden findes på tinby.de. 
 
> Se nærmere på tinby.de

NEMT: Test jeres idé med en prototype

Står I med en uafklaret idé til en produktdel, som I gerne vil afprøve? Så er vores prototype-løsning en mulighed, der kan lette vejen gennem en produkt-udviklingsfase. En prototypeform kan frembringe 5-20 emner, inden den erstattes af rigtigt produktionsudstyr og muliggør inden for vindmølleindustien en smidig og omkostningsbevidst fase af udviklingsprocessen af tilpassede koncepter. 

DERFOR: Har du en idé til et produktemne, du gerne vil have testet, kan du starte med at kontakte os. Så fremstiller vi i fællesskab en prototype, så I kan komme videre i udviklingsfasen.

 
> Kontakt salgs- og projektchef Michael Therkelsen
NB! Ud over prototype-konceptet råder vi over avancerede 3D-scannere, som gør det nemt at skabe specialtilpassede emner i forbindelse med udviklingsprojekter.
Hvem er Tinby?

Tinby A/S har i 45 år leveret komplette polyuretanløsninger til kunder i hele verden. Polyuretan (fork. PUR) er et plastmateriale, der er kendt for sin høje brud- og slidstyrke, supereffektiv til isolering, gode kemiske, termiske og elektriske egenskaber, og det kan tillige produceres med meget lav vægt.

Med sine 250 medarbejdere i Danmark, USA, Kina og Polen betjener Tinby A/S primært fire segmenter: Kabinetter, flex, greentech og design.

Tinby A/S tilstræber at optimere og bibeholde et langvarigt samarbejde med sine kunder for at sikre højkvalitetsløsninger tilpasset den enkelte kunde, og virksomheden tager gerne ansvar for store dele af værdikæden - fra idé, konstruktion og udvikling til produktion, forædling og distribution.

Tinby er lig med høj kvalitet og leveringssikkerhed til konkurrencedygtige priser - fra Danmark, Polen, Kina og USA. 
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2017 Tinby A/S, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp