Copy
Home    |    Werkplek   |   E-mail   |   Opslag   |   Websites   |   Contact
    Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997
Om te beginnen willen we jou en je naasten hele fijne en gezellige feestdagen toewensen. En ook alvast een heel wam en gezond 2023!

Prijsverhogingen 2023
Alles om ons heen wordt continu duurder. Omdat we liever niet willen bijdragen aan die opwaartse trend hebben we dit jaar heel hard nagedacht over onze prijsverhogingen voor 2023. Wij hebben besloten om alleen prijsverhogingen door te voeren waar het echt niet anders kan: voor het hosten van de websites en als u servers bij ons afneemt. 

Webhosting
Doordat onze leveranciers, onder anderen vanwege toegenomen stroomkosten, de prijzen gaan verhogen per januari, zien we helaas geen andere mogelijkheid dan een deel van die kosten door te berekenen in onze webhosting tarieven. We zullen daarom het standaard webhosting tarief voor websites verhogen naar 14,50 ex btw per maand.

Servers
Ook als u servers bij ons afneemt, kunnen wij niet anders dan de prijzen verhogen. De toegenomen stroomkosten, in combinatie met een aantal andere factoren, zoals bijvoorbeeld de schaarste aan ip-adressen, zorgen er voor dat we de prijzen van de servers met 6% gaan verhogen.

Hopelijk vinden we hiermee een gulden middenweg om ondanks de stijgende prijzen de boel rendabel te houden voor iedereen.

Met vriendelijke groet,
Tom, Micha en Marijke van KovoKs
 
Tip 1
Als u een tegoedkaart bij ons heeft, is het het wellicht een goed idee om even te controleren of er voor 2023 nog een aanvulling nodig is. 
Tip 2
Op onze status pagina: kovoks-status.nl kunt u updates lezen over onderhoud en/of eventuele storingen op onze web- en mailservers. Wij updaten deze zo snel mogelijk nadat we een storing opmerken.
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Twitter @kovoks Twitter @kovoks
www.kovoks.nl www.kovoks.nl
Uitchrijven voor deze nieuwsbrief of pas uw nieuwsbrief voorkeuren aan 

Copyright © 2022 KovoKs BV, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp