Copy
Home    |    Werkplek   |   E-mail   |   Opslag   |   Websites   |   Contact
    Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997

Uw Joomla 2.5-Site

 

Veiligheidsupdate

Afgelopen week is er een belangrijke veiligheidsupdate voor Joomla uitgekomen. Deze update is alleen beschikbaar voor de Joomla 3+ serie, want er komen sinds 2014 geen veiligheidsupdates meer uit voor Joomla 2.5. Helaas hebben jullie een Joomla 2.5 site en daarom is er geen update voor jullie site beschikbaar. Wij hebben daarom een noodmaatregel genomen en de code van uw site aangepast om niet kwetsbaar te zijn voor dit veiligheidsproblemen. Gezien de software verouderd is kunnen wij geen garanties afgeven voor de veiligheid van de site en dat lijkt ons zowel voor ons als voor u een ongewenste situatie die alleen maar onhoudbaarder zal worden.
 

Upgrade voor 1 maart!

De ondersteuning vanuit Joomla voor Joomla 2.5 is reeds lange tijd verlopen. Wij raden daarom iedereen aan om naar Joomla 3+ te upgraden. Hierbij is het wel van belang dat alle onderdelen van Joomla bijgewerkt worden naar een versie die ook onder Joomla versie 3+ werkt.

Als jullie willen dat wij dat doen, maken we hier uiteraard een offerte voor. Reken voor een gemiddelde site op ongeveer één dag werk.

 

Na 1 maart ...

Wij zullen op 1 maart het hosten van de Joomla 2.5 sites stopzetten. Dat wil zeggen dat vanaf die datum de site niet meer bereikbaar zal zijn.

Deze mailing is alleen gestuurd naar klanten die ook daadwerkelijk een Joomla 2.5 site hebben. We horen het graag als jullie zelf de site gaan upgraden, zodat we dat in ons systeem kunnen aangeven.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van upgraden of u heeft andere vragen over dit onderwerp, dan horen we het graag.

 
Volg ons op Facebook
Twitter @kovoks
www.kovoks.nl
Facebook
Twitter
www.kovoks.nl
Onze contactgegevens:
KovoKs BV
Belle van Zuylenlaan 1-5
Culemborg, GE 4105JX
Netherlands

Add us to your address book