Copy
Home    |    Werkplek   |   E-mail   |   Opslag   |   Websites   |   Contact
    Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997
Per 1 januari zullen wij de prijzen van een beperkt aantal diensten gaan wijzigen. In deze mail een overzicht van de wijzigingen.
Microsoft
Microsoft verhoogt jaarlijks de inkoopprijzen, wij hebben de afgelopen jaren de prijzen niet verhoogd, maar dit jaar zullen we wel iets moeten doen. Dit geldt alleen voor klanten die werken op een terminal server in de cloud. Het gaat dan om de Remote Desktop licenties, de nieuwe prijs daarvan wordt € 10,- per gebruiker per maand. De prijs van Microsoft Office Standaard gaat naar € 13,50 euro per maand. 
Domeinen
In de afgelopen jaren hebben wij vele verschillende prijzen gehanteerd voor .nl en .com domeinen. Doordat we de afgelopen jaren een aantal providers hebben mogen overnemen, hebben we voor deze klanten tot nu toe ook het tarief gehanteerd dat bij de oude provider van toepassing was. Een deel van deze prijzen is niet rendabel, daarom trekken we vanaf nu 1 lijn, alle .nl worden € 1,- per maand. Klanten die meer dan 25 .nl-domeinen hebben en ook per jaar gefactureerd worden, kunnen we wel 25% korting geven op deze domeinen. We horen het graag als u daarvoor in aanmerking wilt komen.

De meest gebruikte andere domeinen (.com, .eu, .org, .net, .nu en .be) worden € 2,50 per maand. Andere domeinen wijzigen niet qua prijs.
Uurtarief
Tot slot ons uurtarief, het huidige uurtarief hanteren we sinds 2011. De afgelopen 8 jaar zijn er bij ons geen prijsverhogingen geweest. Vanaf 1 januari gaan wij echter ons uurtarief wijzigen naar € 82,50 per uur.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Wij hopen dat u begrip heeft voor deze wijzigingen. Mocht u vragen hebben, dan horen we het uiteraard graag. 

Hartelijke groeten,
Medewerkers van KovoKs
 

PS Deze maand kunt u nog gebruik maken van de lage prijzen. Als u momenteel maandelijks een factuur van ons krijgt voor uw domeinnaam, zet dat dan om naar jaarlijks en vraag ons om de factuur voor de komend jaar. Of voel u vrij om een tegoedkaart te kopen voor een bepaald aantal uren, u koopt dan in 2020 al uren in die dan in de loop van 2021 worden besteed.

Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Twitter @kovoks Twitter @kovoks
www.kovoks.nl www.kovoks.nl
Uitchrijven voor deze nieuwsbrief of pas uw nieuwsbrief voorkeuren aan 

Copyright © 2020 KovoKs BV, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp