Copy
Home    |    Werkplek   |   E-mail   |   Opslag   |   Websites   |   Contact
    Uw betrouwbare ICT partner sinds 1997
Goedemiddag,

Vanaf 1 januari zullen wij ons prijs van ons webhosting abonnement verhogen naar € 12,50 per maand. We begrijpen dat dit een behoorlijke verhoging is. In deze mail daarom wat meer uitleg.

De afgelopen jaren hebben wij ons tarief niet verhoogd. We willen goede service blijven bieden, voor een goede prijs. Voor alle websites die gemaakt zijn met WordPress en Joomla zorgen wij voor veiligheidsupdates. Dit is aan de ene kant door continu updates te installeren (grotendeels handwerk), maar het is ook door een goede server infrastructuur neer te zetten.

Op beide vlakken zien we een toename van kosten. De updates installeren is een tijdrovende bezigheid en vergt steeds meer tijd en aandacht. Aan de kant van de server infrastructuur, zien we bijvoorbeeld een steeds verdere toename van aanvallen door botnets. Dit is een collectie van gehackte servers die collectief proberen een site te hacken. Het opzetten van een goede server infrastructuur voor het afslaan van zulke aanvallen vergt steeds meer tijd en aandacht.

We zien in de sector in het algemeen dat veel partijen genoodzaakt zijn de prijzen te verhogen. Met name partijen die kwalitatief goede hosting leveren, met een bereikbare helpdesk, goede back-ups, goede infrastructuur en aandacht voor veiligheid van de websites.

We hopen dat u deze verhoging kunt begrijpen.

Tip: Mocht u op dit moment de webhosting per maand betalen, dan kunt u nu nog kiezen om dit om te zetten naar een jaar abonnement. Dan betaald u in elke geval het komende jaar nog het oude tarief. Wij kunnen deze nog voor u aanmaken tot 31 december.

Hartelijke groeten,

Medewerkers van KovoKs
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook
Twitter @kovoks Twitter @kovoks
www.kovoks.nl www.kovoks.nl
Uitchrijven voor deze nieuwsbrief of pas uw nieuwsbrief voorkeuren aan 

Copyright © 2021 KovoKs BV, Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp