Copy
Nieuwsbrief T.C. de Belt
december 2015
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
  • Pannenkoekentoernooi
  • Dinsdagavond: Herenavond
  • Nieuwjaarsreceptie
  • Sneeuwklokjestoernooi
  • Versterking gezocht voor 40-Love
Pannenkoekentoernooi
Zondag 13 december vanaf 12 uur is het weer tijd voor het jaarlijkse Pannenkoekentoernooi voor alle jeugdleden. De koekenbakkers zijn al geregeld, nu de deelnemers nog om gezellig te tennissen en al die stapels pannenkoeken weg te werken! 
Meld je aan voor 6 december!
Dinsdagavond: Herenavond
Op verzoek van diverse leden is de dinsdagavond als Herenavond aangemerkt. Vanaf 20.00 uur wordt er ingedeeld en zijn drie banen (1 t/m 3) gereserveerd voor deelnemers aan de herenavond. Op baan 4 zijn alle andere leden welkom, op basis van afschrijving.
Lees meer over de Herenavond
Nieuwjaarsreceptie: 3 januari
Om het tennisseizoen 2016 op T.C. de Belt feestelijk in te luiden wordt op zondag 3 januari tussen 15.30 en 18.00 uur de traditionele Nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Kom je ook een toast uitbrengen op het nieuwe jaar? Voor de kinderen is er een gezellige jeugdinstuif.
Sneeuwklokjestoernooi 2016
Van 27 februari t/m 6 maart 2016 wordt voor de tweede keer het Sneeuwklokjes toernooi gespeeld. De categorieën zijn Dames dubbel (4, 5, 6, 7, 8), Heren dubbel (4, 5, 6, 7, 8) en Gemengd dubbel (4, 5, 6, 7, 8). De inschrijving sluit op 19 februari.
Schrijf je hier alvast in
Versterking gezocht voor 40 Love 
Vind je 40 Love ook zo'n leuk blad om in de bus te krijgen? We willen ons clubblad graag 2x per jaar blijven uitgeven maar de huidige redactie heeft helaas aangegeven te stoppen. Ben jij of ken jij iemand die wil helpen om het blad in stand te houden? We horen het graag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corine de Kater, secretaris@tcdebelt.nl
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl

afmelden    aanmelding wijzigen 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum