Copy
Maart 2017
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
 • Hulpvraag: ledenwerving
 • Finale clubkampioenschappen en pasjes 2017
 • Uit de Algemene Leden Vergadering
  • jeugd
  • zelfwerkzaamheid
  • duurzaamheid
  • nieuw bestuurslid
 • Grote schoonmaak
 • Schooltennis
 • Belt Open
 • Rabo clubkas actie
Hulpvraag
Nieuwe leden zijn in het belang van onze vereniging. Maar hoe komen we met hen in contact? Ken jij iemand die kennis wil maken met de tennissport en onze vereniging?  Zaterdag 1 april om 13.30 uur is er een proefles. Verzoek om dit bericht met vrienden, familie, buren en kennissen te delen.
Meer informatie...
Finale clubkampioenschap en pasjes 2017
Zondag 2 april vanaf 11.30 uur zijn de finales van het clubkampioenschap. Kom kijken en haal meteen je ledenpas op. Voorwaarde is dat je contributie is voldaan. De penningmeester heeft je rond 18 maart over de contributie gemaild.
Algemene Leden Vergadering
14 maart heeft de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats gevonden. Hieronder een samenvatting van enkele besluiten. Heb je hierover vragen, stel ze aan een van de bestuursleden.

Zelfwerkzaamheid
Het aantal uren dat leden aan zelfwerkzaamheid moeten doen, is verhoogd naar 14 uur per persoon. Je kunt hier invulling aan geven door bardiensten te draaien of te helpen met groenonderhoud.
Jeugd vanaf 14 jaar welkom op mixavond
Onze oudere jeugd slaat een goede bal. Om hen meer uitdaging en meer verschillende tegenstanders te bieden, zijn jeugdleden vanaf 14 jaar van 19.00 tot 20.30 welkom op de wekelijkse donderdag mixavond. Zij spelen dan met en tegen volwassenen.
Duurzaamheid
We gaan ons dak isoleren en aansluitend zonnepanelen plaatsen. Onze leden isoleren zelf het dak. Eind april starten de werkzaamheden. Hulp is van harte welkom. Wil je helpen, neem dan contact op met Paul Mulder.

Nieuw bestuurslid
Door drukte is Thijs Veerman gestopt als bestuurslid. Gelukkig is Corine van Laar bereid om de opengevallen plek in te vullen. Daarmee bestaat het bestuur voor het eerst in de geschiedenis van TC de Belt, uit alleen maar vrouwen.
Grote schoonmaak
Op zaterdag 8 april is de grote schoonmaak van het clubhuis. We pakken die dag de klussen op die 1 of 2 keer per nodig zijn. Als je wilt helpen of als je meer wilt weten, neem dan contact op met Laetitia Hartkamp.
Schooltennis
In april en na de mei vakantie zijn er nog een aantal dagen schooltennis. Dit is onder schooltijd maar ook van 15.30 tot 16.30. Op maandagmiddag gebruiken we 2 banen.  Heb je zin om onze "vaste" vrijwilligers te helpen? Mail naar wedstrijd@tcdebelt.nl.


Belt Open
Zet het alvast in je agenda. Het Belt Open is van 11 tot en met 18 juni!
Steun De Belt met Rabo Clubkas Actie
Als je bij de Rabobank bankiert heb je 28 maart een stemkaart met stemcode ontvangen. Als je met deze kaart op De Belt stemt, levert ons dat geld op. Stemmen kan tot 11 april. DOEN!
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl


afmelden    aanmelding wijzigen 

 

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
T.C. de Belt · Kerkweg 8 · Heukelum, 4161 JX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp