Copy
Nieuwsbrief T.C. de Belt
februari 2016
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
  • Snerttoernooi voor de jeugd: open invitatie
  • Sneeuwklokjestoernooi
  • Vooraankondiging ALV
  • Voorjaarscompetitie
  • Samen houden we ons clubhuis op orde
Meld je voor 7 februari aan voor het Snerttoernooi!
Zondag 14 februari a.s. is het weer tijd voor het jaarlijkse snerttoernooi voor de jeugd. Dit is een open invitatietoernooi. Er mag dus ook jeugd meedoen van buiten de club. Je kunt je dus opgeven samen met een lid van onze club, maar ook met iemand van buiten de club.
Informatie en aanmelden
Inschrijven Sneeuwklokjestoernooi
Van 27 februari t/m 6 maart 2016 wordt het Sneeuwklokjes toernooi gespeeld. Schrijf je in via onderstaande button.  Breng dit gezellige toernooi ook buiten de Belt onder de aandacht.
 
Meld je hier aan voor 19 februari
Vooraankonding ALV 2016
Dinsdag 8 maart 2016 is de volgende Algemene Leden Vergadering. De officiële uitnodiging en stukken volgen later per email. Zet deze datum alvast in je agenda.
Voorjaarscompetitie
In de week van 4 april start de voorjaarscompetitie. De teamindeling is hier terug te vinden. Alle deelnemers veel succes met de voorbereidingen.
Samen houden we ons clubhuis op orde
Lang niet altijd is er een kantinedienst. Dan is het de bedoeling dat iedereen zijn eigen kopje, glas of andere vaat zelf even afwast en terugzet in de kast. Je kunt ook de afwasmachine gebruiken, deze dan na afloop van het programma leegruimen. Instructie voor de vaatwasser hangt aan de muur. Ook afval en lege flessen graag opruimen.
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl

afmelden    aanmelding wijzigen 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum