Copy
Januari 2017
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
  • Inschrijven voor sneeuwklokjestoernooi
  • Het gezellige Snert jeugdtoernooi staat op stapel
  • Vrijwilligers gezocht voor schooltennis
  • Fantastische opbrengst grote clubactie
  • Visie traject start in maart
  • Aankondiging ALV
  • Simioli nieuwe sponsor
  • G&G tuinmachines nieuwe sponsor
  • Wanneer is er een bardienst tijdens de wintercompetitie?
  • Groenonderhoud door eigen leden...
Ons eerste senioren toernooi in 2017...
Van zaterdag 4 maart t/m zondag 12 maart tennissen wij voor de derde keer ons gezellig SNEEUWKLOKJEStoernooi. Schrijf je voor 23 februari in en breng het toernooi onder de aandacht van tennisliefhebbers buiten TC de Belt!
Inschrijven
Snert toernooi voor de jeugd op 12 februari...
Het is weer Snerttijd. De inschrijving voor het snerttoernooi is geopend. Het toernooi staat open voor onze leden en kinderen van andere verenigingen. Voor alle leeftijden zijn er leuke wedstrijden. Inschrijven via hkischefferlie@live.nl
Meer informatie...
Vrijwilligers voor schooltennis gevraagd
De gemeente organiseert op scholen in Asperen en Heukelum schooltennis om kinderen enthousiast te maken voor de tennissport. De lessen worden in de gymzaal en op onze baan gegeven. Onze hulp bij de begeleiding van de kinderen is nodig.
Meer info en aanmelden als vrijwilliger...
Fantastische opbrengst...!
Tijdens de nieuwjaarsreceptie maakte Nicci van Beurden de opbrengst bekend van de Grote Club Actie. Voor het opknappen van het terras haalden 17 jeugdleden maar liefst Euro 1200,- op! Ilse Boeije en Siebrecht Kluitenberg verkochten beiden meer dan 100 loten per persoon en kregen daarom een bioscoopbon als beloning.
Meer info...
Toekomstvisie TC de Belt
Het is goed eens in de zoveel jaar achterover te leunen en de benen op tafel te leggen. Waar staan we nu en waar willen we als vereniging naar toe? Onder leiding van Paul Hilhorst gaan we daar in maart mee aan de slag. Uiteraard houden we je op de hoogte.
 
Vooraankondiging ALV
De Algemene Ledenvergadering 2017 vindt plaats op dinsdag 14 maart.  Reserveer deze datum alvast in je agenda. De uitnodiging ontvang je tegen die tijd per e-mail.
 
 Iedere liter
Simioli nieuwe sponsor
Met ingang van 1 januari hebben we een nieuwe sponsor. Simioli assurantiën uit Asperen levert een bijdrage specifiek voor de jeugd en daar zijn we reuze blij mee. Maresa, Raffaele en hun kinderen Romea en Indro zijn alle vier lid van TC. de Belt.
 
G&G tuinmachines nieuwe sponsor
Ook G&G tuinmachines uit Schoonrewoerd is sponsor geworden van TC de Belt. G&G tuinmachines is de leverancier van onze nieuwe trekker voor het baanonderhoud. G&G tuinmachines levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. We vonden het erg leuk om de hele familie te ontvangen op onze nieuwjaarsreceptie.
 Iedere liter
Bardiensten tijdens wintercompetitie
Tijdens de wintercompetitie is er bardienst als er op alle banen gespeeld wordt. Als dat niet het geval is, is er geen bardienst. Mocht je wel wat willen drinken na afloop van je wedstrijd, haal dan de sleutels bij de bekende sleuteladressen.
Groenploeg
Onze tuinman is gestopt. Het bestuur heeft besloten -ook uit kostenoogpunt- om het groenonderhoud zoveel mogelijk te laten doen door eigen leden. Wil jij je zelfwerkzaamheid invullen door lid te worden van de groenploeg? Meld je dan aan bij: voorzitter@tcdebelt.nl.
 Iedere liter
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl


afmelden    aanmelding wijzigen 

 

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
T.C. de Belt · Kerkweg 8 · Heukelum, 4161 JX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp