Copy
Nieuwsbrief T.C. de Belt
oktober 2015
Lees deze nieuwsbrief online
Goed geïnformeerd het najaar in!
Dit is de 1e nieuwsbrief van tennisclub De Belt. Via deze weg houden we je vanaf nu regelmatig op de hoogte van actualiteiten en leuke activiteiten, ter aanvulling op onze website en het clubblad 40Love. Veel tennisplezier dit najaar en tot ziens op de baan! 

Namens het bestuur, Alex Stephens

Wijnproeverij
Donderdag 15 oktober a.s start de wintercompetitie. Deze avond maken we tevens een nieuwe keuze voor de wijnen die in ons clubhuis worden geschonken. Kom vanaf 20.00 uur meeproeven en help de juiste keuze te maken (18+ jaar).
Tennislessen van start
In de week van 12 oktober starten de najaarslessen. De nieuwe lessenreeks loopt tot begin maart 2016 en wordt verzorgd door tennisschool Tom Kreemers op maandag, woensdag en zaterdag. Wil je nog graag meedoen? Meld je dan snel aan!
Schrijf je hier direct in
Inschrijven voor het 55+ toernooi
Op 7 en 8 november a.s. wordt alweer het 4e Belt Open 55+ (mix)dubbeltoernooi gespeeld. Dit invitatietoernooi staat sinds het 40-jarig lustrum van de Belt in 2012 vast op de activiteitenkalender.
Schrijf je hier direct in
Spannend Krakelingentoernooi
Van 10 t/m 20 september was het genieten van spannende wedstrijden tijden het Krakelingentoernooi (30+ dubbeltoernooi). Lees hier het verslag en de uitslagen.
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl

afmelden    aanmelding wijzigen 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum