Copy
November 2016
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
  • Kampioenen
  • Pannekoekentoernooi
  • Grote clubactie –tussenstand
  • Nieuwe trekker
  • Benzine bonnen PompX
  • Verlichting
  • Wijziging contactgegevens
  • Verslag van Wijk Belt open 55 + toernooi
  • Nieuwe sponsoren
  • Subsidie rivierenlandfonds
Kampioen
In de najaarscompetitie is het team van Irene Herrewijn, Miriam Messchaert, Dick Bergwerff, Jan van Zee en invallers Jannet Bergwerff en Josje Verhoeven kampioen geworden. Zij hebben alle wedstrijden gewonnen en zijn met overmacht kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd.
Lees het krantenartikel op onze website...
Mixteam 11 t/m 14 kampioen
In de najaarscompetitie is het mixteam 11 t/m 14 kampioen geworden. Vaste spelers van het team Olav, Julia en Ilse werden dit jaar bijgestaan door Larsson, Siebrecht, Stan, Tibbe, Esmee, Elke en Sanne. Heel knap dat een team dat in steeds wisselende samenstelling moest spelen kampioen is geworden. Proficiat.
11 december pannenkoekentennis
Op 11 december is ons jaarlijkse pannenkoekentoernooi voor de jeugd. Gezellig tennissen en lekker veel pannenkoeken eten. Meld je voor 4 december aan bij hkischefferlie@live.nl.
 

 
Meer info...
Grote clubactie - tussenstand
Op 1 oktober ging de grote clubactie van start. We hebben nu al meer dan 300 loten verkocht. De meeste loten tot nu toe zijn verkocht door Siebrecht Kluitenberg, al meer dan 100! Runner up is  Ilse Boeije. Tot 11 november konden er loten gekocht worden bij onze jeugdleden. Een lot kost €3,-. Hiervan is € 2,40 voor TC De Belt.
 
Meer info...
Nieuwe trekker
Net voor de zomervakantie ging onze trekker voor het onderhoud van de banen, kapot. Met subsidie van de gemeente hebben we een nieuwe trekker gekocht. We kunnen de banen optimaal blijven onderhouden.
 
Bonnen sparen bij Pomp-X
Benzine bonnen van Pomp-X te Asperen zijn een mooie en eenvoudige bron van inkomsten voor de club. Iedere liter brandstof levert 1 cent op.
 
 Iedere liter
Hoe werkt het?
Help mee en bespaar op kosten...
Onze energierekening is erg hoog en dat komt vooral door de kosten van de baanverlichting. Klaar met spelen en iedereen van de baan? Doe meteen de lichten van de banen uit. Er zijn lampen op ons terras die voldoende licht geven!
Wijziging contactgegevens
Wijziging van je email adres, telefoonnummer of andere contactgegevens?  Geef de wijziging door aan ledenadministratie@tcdebelt.nl.

 
Van Wijk Open belt 55+ toernooi
Op 5 en 6 november is het Van Wijk bouw open 55+ toernooi gespeeld. Ondanks de regen was het een gezellig en geslaagd toernooi. De onderlinge sfeer was goed en er werd op sportieve wijze om de winst gestreden. Sponsor van Wijk reikte aan de winnaars een mooie wisselbeker uit.
 
Naar het foto verslag
Van Laar slijptechniek nieuwe sponsor
Van laar is een bekend gezicht bij TC de Belt. Eddy, Corine en Evi van Laar zijn al jaren lid van TC de Belt.  Van Laar slijptechniek, een familiebedrijf dat sinds 1968 bestaat,  zorgt voor goed geslepen gereedschap. Het bedrijf is gevestigd in Culemborg en heeft een wekelijkse haal- en brengservice.
B2 reclame nieuwe sponsor
Ook B2 reclame uit Asperen wordt sponsor van TC de Belt. B2 reclame een jong bedrijf met een enthousiaste eigenaar Bruce Brongers is leverancier van onder andere reclameborden, maar ook van spandoeken, bouwborden, gevel- en lichtreclame. Binnenkort zie je de borden van deze sponsor langs de baan.
Subsidie Rivierenlandfonds
We hebben dit jaar van het rivierenlandfonds een subsidie ontvangen van 750,-! Daar zijn we heel blij mee. Het rivierenlandfonds bestaat dit jaar 25 jaar en in het kader van de jubileumactie hebben we een subsidieverzoek ingediend. We krijgen 750,- die we mogen inzetten voor de vereniging in de breedte! Top!
Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl


afmelden    aanmelding wijzigen 

 

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
T.C. de Belt · Kerkweg 8 · Heukelum, 4161 JX · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp