Copy
Nieuwsbrief T.C. de Belt
Special  mei 2016: De eerste 2 maanden  van het nieuwe bestuur
Lees deze nieuwsbrief online
In deze nieuwsbrief:
  • Nieuw bestuur
  • De eerste 2 maanden van het nieuwe bestuur
  • Nieuwe sponsor: Coop van der Vliet
  • Subsidie aanvraag
  • Organisatie van de bardiensten
  • Sponsoring, PR en communicatie
  • Roland, Frank en Alex bedankt
  • Kennismaking met bestuursleden
Nieuw bestuur
De ALV heeft gekozen voor een vrijwel geheel nieuw bestuur. Het bestuur bestaat uit: Anita Vergouwe (voorzitter), Corine de Kater (secretaris), Nanneke Knops (penningmeester), Thijs Veerman en Barrie Muilwijk. Steun en toeverlaat voor het bestuur en voor de vereniging is Esther Arnts (ledenadministratie).
Meer weten over de bestuursleden?
De eerste 2 maanden van het nieuwe bestuur
De eerste weken heeft het bestuur zich verdiept in de zaken die spelen. Een aantal zaken worden opnieuw op de rails gezet. Hieronder een aantal aandachtsgebieden en ontwikkelingen.
Samenwerking Coop van der Vliet
Nog maar net begonnen in de prachtig verbouwde winkel in Heukelum, en meteen heeft COOP van der Vliet zich als sponsor van TC de Belt gemeld!  Lees meer op onze website.

Meer informatie
Subsidieaanvraag bij ZonMW
Het bestuur heeft subsidie aangevraagd voor het programma Clubfit van de KNLTB. De bedoeling is dat 45+-ers duurzaam en verantwoord gaan tennissen. En dat draagt bij aan een gezonde leefwijze.  In september horen we of we voor subsidie in aanmerking komen.
Toelichting Clubfit
Nieuwe organisatie bardiensten
Een team met  Marja de Groot, Josephina van Es, Wil Stuivenberg en Dick van Beurden gaan de organisatie van de bardiensten van Jan Moens overnemen. Jan, dank je wel en het nieuwe team veel plezier!
Meer informatie
Sponsoring, PR en communicatie
Een aantal leden pakt sponsoring, PR en communicatie in samenhang op. Zij inventariseren de stand van zaken voor onze verschillende doelgroepen en maken een plan om de doelgroepen op een aansprekende manier te benaderen.

Roland, Frank en Alex, BEDANKT
Roland, Frank en Alex hebben zich de afgelopen tijd met enthousiasme als bestuurslid voor onze vereniging ingezet. Het nieuwe bestuur maakt graag gebruik van hun aanbod hen met raad en daad terzijde te staan.  Daarnaast blijft Frank  actief voor het tenniskamp, de clubkampioenschappen, Belt Open Jeugd, 55+ mixdubbeltoernooi en als competitieleider.
Kennismaking met het bestuur
Anita Vergouwe
Met mijn dochters Tessa en Ilse woon ik aan de Dwarsweg 17, ook wel bekend als sleuteladres. Verkozen worden tot voorzitter van van onze prachtige tennisclub, vind ik een hele eer.
Op maandag- en woensdagavond ben ik geregeld op De Belt te vinden om zelf te tennissen. Ik speel op vrijdagavond competitie en ben ik op zondagen geregeld aanwezig om bij Tessa en Ilse te kijken als zij competitie spelen. In het bestuur ga ik mij -naast het voorzitterschap- bezighouden met  de kantinecommissie, visie, ledenwerving en ledenbehoud. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben: ik ben bereikbaar via voorzitter@tcdebelt. nl.

 
Corine de Kater
Met Siebrecht en Bert woon ik in Heukelum. We zijn alle drie regelmatig bij de club te vinden.  In het nieuwe bestuur vervul ik weer de rol van secretaris. Als secretaris ben ik aanspreekpunt  voor organisatorische zaken, de spil in de informatievoorziening en ben ik vliegende keep. Waarom in het bestuur? We hebben met elkaar een heerlijke sport, een mooie vereniging, een schitterend park en een geweldig clubhuis. Iets om trots op te zijn en daar wil ik mij ook het komend jaar weer voor in zetten. Je kunt mij bereiken via: secretaris@tcdebelt.nl.

 
Nanneke Knops
Met plezier heb ik  de uitdaging aangenomen om penningmeester te worden van TC de Belt. Ongeveer 5 jaar geleden zijn Peter en ik lid geworden omdat onze dochter Gonneke ons (weer) enthousiast heeft gemaakt voor tennis. We hebben het erg naar ons zin en blijven leren van de lessen die we op woensdag avond volgen. Pogingen om onze twee zonen aan het tennissen krijgen, zijn helaas mislukt....Ik heb er zin om om mijn steentje bij te dragen aan onze geweldige tennisclub! je kunt mij bereiken via: penningmeester@tcdebelt.nl

Thijs Veerman
Binnen het bestuur heb ik de verantwoording over het onderhoud van de baan, het park en het clubhuis. Momenteel zijn we bezig om het groot onderhoud te organiseren aan de banen en het opstellen van een onderhoudsplanning voor het park. Ook heb ik de verantwoording  gekregen over de PR commissie. Ik ben bereikbaar op mailadres sponsoring@tcdebelt.nl.


Barrie Muilwijk
Samen met Paul en onze dochters Sanne en Julia kom ik graag in ons mooie park voor een leuke wedstrijd of voor de gezelligheid. Sinds 2 jaar ben ik lid van de jeugdcommissie en organiseer ik (mede) de eendagstoernooien voor de jeugd. Als bestuurslid vertegenwoordig ik de jeugd, wedstrijd en toernooicommissie. Ik ben regelmatig op de baan te vinden, zelf spelend of rondkijkend bij de jeugd. Ik ben bereikbaar via wedstrijd@tcdebelt.nl.Esther Arnts
Mijn naam is Esther Arnts. Ik ben een echte Heukelumse die hier al 44 jaar woont. Ik werk als recovery verpleegkundige in het Beatrixziekenhuis. Ik ben moeder van 2 jongens, Stan en Koen Vroon. 
In 2012 ben ik lid geworden van de vereniging en tennis sindsdien met veel plezier. Sinds 2013 hou ik me bezig met de ledenadministratie. Ben te bereiken op emailadres: ledenadministratie@tcdebelt.nl


Heb je onderwerpen voor deze nieuwsbrief? 
Stuur ze dan naar nieuws@tcdebelt.nl

afmelden    aanmelding wijzigen 

Email Marketing Powered by MailChimp

Tennisclub de Belt
Kerkweg 8
4161 JX Heukelum