Copy
Deze nieuwsbrief verschijnt 10 keer per jaar.

In deze nieuwsbrief:

Nieuw logo, website, huisstijl, voorzitterswoord, nieuw cursusaanbod

Wij wensen u veel leesplezier.

 

Woord van de voorzitter

Een nieuw logo, een vernieuwde website, een andere structuur, de BOKD is ook na 40 jaar nog steeds springlevend. Niet zonder trots presenteren wij dit alles. Het nieuwe logo met de drie dakjes staande voor de dorpsbelangenorganisaties, de dorpshuizen en het projectbureau.

Lees verder

13 oktober Fondsenavond

Vindt u het ook lastig om te bedenken voor welke projecten u bij welke organisatie een bijdrage of subsidie kunt aanvragen? De BOKD organiseert op dinsdag 13 oktober een Fondsenavond waarbij een aantal grote fondsen aanwezig is om informatie en advies te geven.

Lees verder

Appeltjes van Oranje 2016

Samen zelf doen! Zo luidt het thema van Appeltjes van Oranje 2016. Ieder jaar reikt Koningin Máxima de Appeltjes van Oranje uit. Organisaties kunnen zich aanmelden tot en met 25 september 2015.

Lees verder

Algemene Ledenvergadering

Graag nodigen wij u uit voor een Algemene Ledenvergadering op 26 oktober in het dorpshuis van het Jaar, het Markehuis in Grolloo. U ontvangt binnenkort de agenda en programma. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

 

Boekhouden voor dorpshuizen

Het is voor een dorpshuis eenvoudig om de bedrijfsboekhouding zelf bij te houden. U heeft dan altijd inzicht in hoe het dorpshuis er voor staat en 't drukt de kosten van de boekhouder. Bovendien is het voor het aanvragen van fondsen van essentieel belang dat je inzage kunt geven in de financiële situatie van het dorpshuis.

Lees verder

Documentaire AArdbloei

In het kader van 50 jaar gedachtenplan Drentsche Aa heeft de BOKD samen met kunstenaars het project AArdbloei uitgevoerd. Een vijftal kunstenaars heeft vier weken lang op vier locaties in het Drentsche Aa gebied gewoond. Zij zijn met bewoners op zoek gegaan naar de verhalen van de Drentsche Aa en hebben deze uitgewerkt in een kunstzinnige verbeelding. 

Lees verder

Agenda


Wat staat de komende maand op het programma:

13 oktober Fondsenavond
26 oktober Algemene Ledenavond
27 oktober Cursus Boekhouden

Volg ons en vind ons leuk


Kijkt u ook eens op onze Facebookpagina en volg ons via Twitter.
www.bokd.nl

Op onze nieuwe website plaatsen we de volledige nieuwsberichten dus houd onze website in de gaten.
BOKD Nieuws

Deze nieuwsbrief ontvangt de secretaris van het bestuur met het verzoek deze door te sturen naar de overige bestuursleden. Wenst u ook BOKD Nieuws te ontvangen meld dit dan via contact.