Copy
Se nyhedsbrev i browser 

Vi er nu rigtig godt i gang med sæsonen og året 2016, der for golfklubben foreløbigt har været et godt år. Vi glæder os over en drift, der generelt har kørt og kører godt.

Vi har sat en del tiltag i søen i dette år og kan glæde os over, at Frank nu er godt i gang med undervisning, ungdomsarbejde og igen har opgraderet shoppen flot. Det er selvfølgelig vigtigt vi fortsat står sammen om at få tingene til at glide og at vi alle gør en indsats for at forøge fokus på golfklubben, på at det er stedet, hvor vi sammen hygger med vores sport, kæmper kampe om at vinde og i det hele taget dyrker fælleskabet. 

Vi har foreløbig fået en del nye medlemmer, det er vi glade for, tag godt imod dem, spil en runde med dem og luk dem med i vores fælleskaber. Vi har plads til mange flere medlemmer, det er vores alles ansvar vi får så mange i gang som muligt. Tag en ven, en nabo, en kollega, en fra familien eller bare en du møder med til klubben. Vi er klar til at modtage på alle områder. Vi har indgået en ændret aftale med banepersonalet, sådan at der nu i et antal fastlagte weekender bliver slået greens, så de forhåbentligt til stadighed kan stå flot og være super klar til at modtage medlemmer og gæster. Vores turneringer kører fint, faktisk med flere deltagere end sidste år, senest 84 til Vesterskoven/Titleist-Footjoy’s parturnering. Slut op om arrangementerne – vi hygger, håner, vinder flotte præmier – kom og vær med.

Husk lige vores "spil og hyg-arrangement" den 15. juli, hvor vi spiller 9 huller og hygger om grillen bagefter. Der kommer reminder. Vi håber I alle vil nyde sommeren – bruge vores anlæg så meget som muligt – og i det hele taget få lidt mere tid til golf, som vi jo egentlig alle gerne vil

Med hilsen fra bestyrelsen - rigtig god sommer til alle

Henrik Roed Hansen, formand

Lidt generel info fra seneste møde ...

DGU har nedsat et udvalg, der skal se på medlemsformen ”flexmedlem”. Formanden for Maribo Sø blev valgt til udvalget og Henrik har lovet at komme med input om vores holdning hertil. I princippet er vi ikke tilhængere af medlemsformen.

Sponsorskiltet ved P-pladsen er ikke opdateret med vore nye sponsorer, ligesom vi endnu ikke har fået udskiftet baneskiltene på galgerne ved hvert hul. Der rykkes herfor. Sponsorskiltet er i skrivende stund skiftet og skiltene på galgerne er på vej ud.

Thiele har indvilget i at sponsere nye træningsbolde, der denne gang bliver gule. Og så indskærpes det, at træningsboldene ikke må medtages på banen – heller ikke på par 3 banen.

Vor banes tilstand er generelt rigtig god. Der har været lang tid tørke, som naturligvis har sat sit præg, men banen er generelt blevet rost. Dette på trods af, at vores vandingsanlæg trænger til en opdatering.

Husudvalget har på planen, at renovere muren mod parkeringspladsen på bagladen samt efterfølgende maling af hele klubhuset. Hertil har man efterlyst frivillige.

Turneringsudvalget konstaterer generelt for få deltagere til vore turneringer. Dette giver naturligvis anledning til overvejelser om, hvad der kan/skal gøres.

Vor økonomi ser fornuftig ud og vi følger budgettet tilfredsstillende.

Næste bestyrelsesmøde er fastsat til 11.8.2016 kl. 19.00.

GOD SOMMER.


Der er kommet en ekstra ny turnering på turnerings-programmet ”THIELE´S HØJSOMMERTURNERING”

Den afvikles søndag den 24. juli kl. 09.00 med gunstart, så sæt allerede nu et ”X” i kalenderen. 

THIELE er ny sponsor af bolde til Driving-Range. Boldene bliver implementeret i løbet af sommeren. 


Danmarksturneringen, du kan følge vores mange hold og deres resultater på de link der er listet her i nyhedsbrevet.


FØLG MED PÅ FACEBOOK 
- og vind en lektion med Pro'en


Følg Golfklubben Storstrømmen på facebook - og vær blandt de første til at få relevant nyt fra banen og klubben.

Vi trækker lod blandt alle vores følgere om en lektion med Pro'en (værdi kr. 200,-). Følger du os ikke allerede, så skynd dig - vi trækker lod den 11. juli!

Gå til facebook-siden her  >>


KLIK ind og se nogle af månedens tilbud. 


Hvordan ser golfklubbens frivillige helte ud, og hvilken rolle har de?

Som frivillig kan man have mange forskellige roller. Vi kender de frivillige, som vi møder ude i golfklubben: Hjælpetræneren, formanden, holdlederen på divisionsholdet eller regionsholdet, de frivillige på græsslåning, pasning af blomsterbedene, toilettet på banen, borde og stole på terrassen. klubhusets udvendige vedligehold, bagladen, galger og skilte o.m.a., men der er også mange frivillige, som måske ikke engang opfatter sig selv som frivillige. Tænk på faren og moren, der altid kører drengene og pigerne til kamp, eller hende, som sørger for at arrangere festen, web-masteren, udvalgssekretæren – de er også golfklubbens helte. Vi vil gerne gøre opmærksom på de frivillige og deres uundværlige indsats for klubarbejdet.

Vil du være med i det frivillige arbejde, kan du altid kontakte Peter Müller og Ole Falsted eller klubbens sekretær Ulla Schütt, der kan guide dig videre. HUSK at påskønne de frivilliges arbejde. 

Se nogle af de frivillige ildsjæle her  >>


PRICERUNNER
Business Golf Turnering 2016 

Fredag den 9. september

En golfdag med mulighed for at udvide og dyrke netværk - til fordel for dig og din virksomhed. Tilmelding er åben, du kan allerede nu tilmelde dit firma. De enkelte spillere kan meddeles senere.  


2016
Golfklubben Storstrømmen
 Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster
Telefon 5482 8080, Mail golf@storstroemmen.dk


Til alle os, der elsker golfThis email was sent to glenpolano@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golfklubben Storstrømmen · Kringelborg Allé 9 · Nykoebing 4800 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp