Copy
Se nyhedsbrev i browser 

Klubben vil her i de kommende "gode måneder" arrangere "SPIL & HYG"

Hvorfor gå til golf alene, når man kan gøre det sammen med sin partner, barn, forældre, kollega, ven, nabo, postmand eller en anden person fra vores dagligdag? Alle kan spille med og mod hinanden.

Turneringen vil blive i 3 rækker – en for spillere med handicap på over 36 – en for spillere med handicap på under 36 – en for unge og børn (under 16). Vi vil gerne se nogle af de nye spillere, også familier og selvfølgelig også alle I andre. Alt efter hvor mange der kommer, vil vi se på hvordan vi kan starte, så vi kommer ind nogenlunde samtidigt. Skulle der være familier, hvor ikke alle spiller golf eller måske ikke kan nå spillet er det frit at deltage om grillen.

Lilian vil lave tilbehørsbuffet med salater, brød, kartofler af forskellig art mv. – det der skal på grillen må man selv tage med eller købe det hos Lilian. Arrangementerne løber af stablen fredag den 20. maj, fredag den 17. juni og fredag den 15. juli – alle dage med start 16.15, sådan at det ikke bliver for sent vi kommer ind til grillen.

Tilmelding vil være nødvendigt – og det senest onsdagen før hvert arrangement. Tilmelding til Ulla eller Lilian. Så håber vi bare det bliver godt vejr så vi kan være på terrassen efter spillet. Der vil komme ophæng i klubben og reminder med flere facts lidt før hvert arrangement.Er der spørgsmål eller nogle gode ideer er alle velkomne til Henrik Roed Hansen, tel. 40194082.

Bestyrelsen

Tag en ikke-golfer med ud og spille golf!

Hvorfor gå til golf alene, når man kan gøre det sammen med sin partner, barn, forældre, kollega, ven, nabo, postmand eller en anden person fra vores dagligdag? Alle kan spille med og mod hinanden.

GK Storstrømmen har taget flere initiativer til at klubben er så attraktiv at være med i som muligt og dermed at få tilgang af flere og nye medlemmer.

For det første kan nye golfere, få et særligt tilbud på GRATIS prøvemedlemskab i 2 måneder og erhverve det grønne kort, adgangen til alle golfbaner under DGU. Prøvemedlemmerne bliver trænet af PRO Frank Andersen og klubbens medlemmer stiller med en "fadder", der hjælper de nye tilrette og hjælper med at gennemgå prøver og finde sig til rette i klubben. Nye kan låne udstyr. Der er en ”særlig klub” for de nye, hvor man sammen med andre nye og rutinerede kan spille en gang om ugen, hvortil kommer arrangementer af forskellig art. Med andre ord kom og prøv – det koster ikke noget at få den oplevelse.

For det andet er der lavet en ny kontingentstruktur, der gør det økonomisk mere gennemskueligt og konkurrencedygtigt. 1.500 kroner i kvartalet, så er du fuldgyldigt medlem, med alt hvad det indebærer af muligheder og rettigheder. Ved investering i klubben kan opnås rabatter på op til 35 % af kontingentet. 

Så vores appel til alle medlemmer, tag et potentielt NYT medlem under armen og kom ud i klubben, så de kan smage og prøve golfsporten.


Bestyrelsen har konstitueret sig med Henrik Roed Hansen som formand. Glen Polano som næstformand, Lis Schütt som kasserer og Ole R. Johansen som sekretær. 

Desuden fordeling/gennemgang af ansvarsområder og medlemmer af stående udvalg. Formænd og medlemmer fremgår af vor hjemmeside.

Henrik og Arne har deltaget i DGU tema- og repræsentantskabsmøde og kan berette, at der var genvalg på alle poster. Blandt de emner der blev taget op var fokus på socialt samvær, hvervning af medlemmer, fremhævelse af ”Golfspilleren i centrum” som et godt værktøj m.m.

Der har været forespurgt om man kan, for at opnå B-aktierabat, tilkøbe en aktie af gangen. Ja, men det giver ikke rabat, før der ejes 5 aktier.

Sorte teesteder. Der bliver etableret sorte tee-steder på alle 18 huller. Der nedlægges sortmalede sten der bliver placeret og udmålt således at DGU efterfølgende kan rate den sorte bane. 

AKTIESALGET ER GODT IGANG
En del medlemmer har benyttet sig af muligheden for supplerende aktiekøb til i alt 5 A-aktier, som giver rabat på medlemskabet og gratis green-fee billetter. Det er stadig muligt at benytte sig af det gode tilbud og supplere op med køb af 4 A-aktier (16.000 kr.) og opnå en årlig rabat på 2.100 kr. på medlemskabet (1.680 kr. mere end den rabat der opnås med 1 A-aktie) og 10 gratis green-fee billetter årligt (værdi op til 3.500 kr.). De aktionærer/medlemmer, der vil benytte tilbuddet og opnå rabatten på medlemskabet fra 1. juli, skal indgå en tegningsaftale og betale for de yderligere aktier senest den 10. juni. Kontakt venligst Sekretariatet. 


10 ÅR I KLUBBEN
ANITA LAUGESEN
GREENKEEPER
 


Bestyrelsen fejrede Anita Laugesen og takker for indsatsen igennem de sidste 10 år. Vi er rigtig glade for Anitas gode humør og engagement i klubben og ser frem til at arbejde sammen med hende de næste mange år. Bestyrelsen, baneudvalg og spillernes ønsker kræver sin kvinde, og vi værdsætter Anitas input og faglige sparring.


Danmarksturneringen 2016 er skudt i gang.

Du kan følge vores mange hold og deres resultater på de link der er listet her i nyhedsbrevet. Vores divisionsdamer fører suverænt efter to sejre i første runde. Vores divisionsherrer fører deres række efter første rundes vundne og delte kamp. 


Jeg vil gerne sige tak for al opmærksomheden ved min reception lørdag d. 2.april, samt tak for alle gaverne. Jeg har allerede smagt på et par af dem, og det har været en dejlig oplevelse.

Tilbud på skift af grips i maj måned.

Spiller du golf 2-3 gange om ugen, og har du ikke fået skiftet grips indenfor de sidste 2 år, skulle du måske overveje det. Få 10 % ved skift af grips på 7 jern/køller eller mere. FØLG MED PÅ FACEBOOK 
- og vind en lektion med Pro'en


Følg Golfklubben Storstrømmen på facebook - og vær blandt de første til at få relevant nyt fra banen og klubben.

Vi trækker lod blandt alle vores følgere om en lektion med Pro'en (værdi kr. 200,-). Følger du os ikke allerede, så skynd dig - vi trækker lod den 10. maj!

Gå til facebook-siden her  >>


PRICERUNNER Business Golf Turnering 2016 

En golfdag med mulighed for at udvide og dyrke netværk - til fordel for dig og din virksomhed


2016
Golfklubben Storstrømmen
 Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster
Telefon 5482 8080, Mail golf@storstroemmen.dk


Til alle os, der elsker golfThis email was sent to glenpolano@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golfklubben Storstrømmen · Kringelborg Allé 9 · Nykoebing 4800 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp