Copy
Se nyhedsbrev i browser 

 

I et møde med klubberne i klubben enedes man om at vise sig og give støtte til kaninklubben med orientering til nye medlemmer om klubberne.

I restaurationsudvalget har været drøftet, hvordan det ved arrangementer kan sikres at der er mad i forventet mængde og stadig en også forventet billig pris. Man er enedes om at det ved bestilling meldes ud hvor meget mad der er til hver person, sådan at ansvarlige kan melde det ud til deltagerne, for dermed at sikre at alle får det bestilte. Forholdet er afstemt med klubberne i klubben. Regel og handicapmøde har været efterlyst. Er foreløbig planlagt til ult. april. Nærmere orientering følger.

Hul 1 og 14 er sponsormæssigt stadig ledigt, men vi glæder os over, at det trods alt er muligt at få så megen sponsorstøtte som vi får og nye sponsorer melder sig. 

Efter vinterperioden er greenkeeperne nu tilbage på arbejde. Desværre kommer vi jo til at mangle Hardy gr. sygdom, men han vil være meget velkommen tilbage, når det er lægeligt ansvarligt. Banens tilstand må generelt betragtes som god, årstiden taget i betragtning. 

Turneringsprogrammet er lagt nu på hjemmesiden og vi håber, at rigtig mange vil tilmelde sig sæsonens mange spændende turneringer. Åbningsturneringen (Tøjekspertens forårspokal) er den 16. april.

I begynderudvalget arbejder man hen imod golfens dag d. 17.4.2016. Da det er vigtigt, at nye golfere modtages fornuftigt på dagen, søges også frivillige, som vil ofre nogle timer for at servicere de nysgerrige.

Juniorudvalget har etableret sig og har holdt afholdt flere møder og opgaver er stort set fordelt. Man har indkaldt til forældre- og spillerdag og der arbejdes med skoleprojekter.

Økonomisk ser det fornuftigt ud, men det er naturligvis alt for tidligt på året til at konkludere.
Den årlige arbejdsdag er nu fastlagt til 9.4.2016. Opslag om tilmelding til dagen, som også omfatter en tilhørende let bespisning, kommer snarest. 

Bestyrelsen

Velkommen til en ny sæson med store ændringer på flere fronter.


Turneringsprogrammet er sammensat efter forskellige ønsker og behov, du kan se udvalgets kommentarer til årets program her.

Vi har fået omregnet handicapnøgler på hullerne, det betyder at 14 af de 18 huller har fået ny handicapnøgle. Vores lokalregler er blevet omformuleret og ændret. Godkendt af DGU og klar til den nye sæson. Kig nærmere på lokalreglerne, de er at finde på hjemmesiden og de er på scorekortet. Nye handicapregler er beskrevet på dette link. Det gælder også de nye golfregler, der gælder fra 2016 til 2019. Kig nærmer her

Klubben arrangerer en medlemsaften der behandler de nye regler, det bliver den 28. april. Nærmere følger, men sæt kryds i kalenderen, så du kan deltage.


ÅRETS FØRSTE TURNERING "TØJEKSPERTENS FORÅRSPOKAL".
Skal du med?

Tilmeldingsfrist 14. april kl. 17.00 
Der spilles slagspil i A- rækken, Stableford i de øvrige
Der er gunn start 
Det er en åben turnering 
Der kan bestilles Kyllingesandwich til kr. 45.- 
Det er første afdeling af Boss/Synoptik-Cup 
Det er 1. afdeling af ”Order of Merit”

Turneringsledere: 
Mogens Frederiksen tlf. 20148770 
Lillian Darmer tlf. 29880444


Ny sø ved hul 16

Samarbejdet med Guldborgsund Kommune og KVÆK-puljen fortsætter. Umiddelbart efter påske etableres en ny sø til højre for greenen som vist på billedet. På grund af terrænforholdene placeres søen lidt ude af spilleretningen. Baneudvalget ønsker den nye sø som en naturlig udfordring på banen og har pga. placeringen, set sig om efter en teknisk løsning for at få søen mere i spil. Efter baneudvalgets studietur til den skotske golfbane i Loch Ness, har vi valgt at installere en boldsuger i søen. Sugeren kan reguleres i sugestyrke og vi hører gerne, såfremt styrken er for stor. Leo har testet sugeren og den kan som udgangspunkt suge alle bolde nærmere end 6-7 meter fra søen (afhængig af vejret). Boldsugeren installeres fredag den 1. april og vil dermed være klar til den nye sæson.

Golfklubben har på en ekstraordinær generalforsamling den 11. februar 2016 – med aktieselskabets samtykke – fået justeret vedtægterne med bl.a. følgende ændringer:
  1. Nye medlemmer i Golfklubben skal ikke foretage aktiekøb, men har mulighed for det.
  2. Nuværende A-aktionærer får en årlig rabat på 7% på medlemskabet i Golfklubben.
  3. Nuværende A-aktionærer kan købe yderligere 4 A-aktier á 4.000 kr. = 16.000 kr. og herefter - med én spilleret - opnå en årlig rabat 35% på medlemskabet i Golfklubben + 10 gratis greenfee-billetter årligt. B-aktionærer med aktier på 20.000 kr. får fremover samme fordele som A-aktionærer med 5 A-aktier og én spilleret.

Besiddelse af 5 A-aktier giver en årlig rabat på medlemskabet på 2.100 kr. og en årlig værdi af de 10 greenfee-billetter på op til 3.500 kr.


Golfspilleren i Centrum.
 

I vores bestræbelse på løbende at udvikle GK Storstrømmen har vi til glæde og gavn for vores medlemmer og gæster, valgt at indgå i et samarbejde med Dansk Golf Union og deres samarbejdspartner Raw Milk. Golfspilleren i Centrum giver os mulighed for at øge opmærksomheden på den enkelte golfspillers oplevelse i vores golfklub og stræbe mod at skabe flest mulige positive ambassadører blandt klubbens medlemmer og gæster. Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af GK Storstrømmen. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller. Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i GK Storstrømmen skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Som medlem vil du årligt modtage ét spørgeskema som vi håber du vil besvare. Vi vil også løbende spørger vores gæster. Det er afgørende at vi modtager netop din feedback omkring dine oplevelser i golfklubben.


VELKOMMEN I DIN PROSHOP
TIL RECEPTION
Lørdag 2. april kl. 11.00-14.00


Reception
Jeg holder reception lørdag d. 2. april kl. 11.00 – 14.00, hvor du er velkommen til et glas vin eller øl og en snack i shoppen. Der vil også være mulighed for et godt køb. Jeg glæder mig til at møde dig - og ser frem til en stor og spændende golfsæson. Mød op til receptionen eller læs selv om alle nyhederne på hjemmesiden ved at klikke herunder ...

Frank Andersen, PGA Danmark Træner 


HJÆLPERE TIL GOLFENS DAG

Der er brug for medhjælpere til golfens dag til følgende opgaver i tiden fra kl. 9.45 til kl. 12.30.

2 hjælpere til puttinggreen
2 hjælpere til par 3 bane
2 hjælpere til rundvisning på anlægget (med eller unden golfbil)
2 hjælpere til drivingrange/sandbunker området

Send gerne en mail til Morten på morten62@icloud.com, og meld dig til.GOLFENS DAG
Søndag 17. april 2016
kl. 10, 11 og 12


Golfklubben Storstrømmens begynderudvalg byder velkommen og tilbyder følgende:
Start kl. 10, kl. 11 og kl. 12

Introduktion v/klubbens protræner – Frank Andersen
Træning i at slå langt
Prøve at ”putte” bolden i hul på ”puttinggreen”
Rundvisning på banen
Spil på klubbens lille bane
Spil et par huller på klubbens store bane
Praktiske oplysninger – Hvordan kommer du i gang osv.
En forfriskning i klubbens cafeteria ”hul 19”
 FØLG MED PÅ FACEBOOK 
- og vind en lektion med Pro'en


Følg Golfklubben Storstrømmen på facebook - og vær blandt de første til at få relevant nyt fra banen og klubben.

Vi trækker lod blandt alle vores følgere om en lektion med Pro'en (værdi kr. 200,-). Følger du os ikke allerede, så skynd dig - vi trækker lod den 10. april!

Gå til facebook-siden her  >>

2016
Golfklubben Storstrømmen
 Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing Falster
Telefon 5482 8080, Mail golf@storstroemmen.dk


Til alle os, der elsker golfThis email was sent to sponsor@storstroemmen.dk
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golfklubben Storstrømmen · Kringelborg Allé 9 · Nykoebing 4800 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp