Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Geachte lezer,

PvdA Den Bosch staat voor vooruitgang, solidariteit en bestaanszekerheid.

In onze september-nieuwsbrief twee bijdrages van onze fractie. Fouad Kabbouti is kritisch op de financiële onderbouwing van de Bossche Universiteit. Fractievoorzitter Lisette van der Swaluw stelde schriftelijke vragen aan het stadsbestuur in vervolg op de brandbrief van de Brabantse woningcorporaties.

En... op 25 september organiseren wij alweer het 34e #BIEBdebat. Lisette van der Swaluw is gespreksleider rond de centrale vraag: Wat kunnen Bossche burgers, vrijwilligers, professionals en andere betrokkenen doen om de asielzoekers die straks in onze stad worden opgevangen, te ondersteunen en verder te helpen. U bent van harte welkom. Meer informatie vindt u hier.

Neem ook eens een kijkje in onze agenda. Er zijn diverse activiteiten. Zo organiseert onze seniorenwerkgroep  Op de Koffie in het Museum op 1 oktober. En we gaan ook weer  Canvassen op 26 september.

PvdA Den Bosch is ook te vinden op Twitter en Facebook

Weet ons te vinden als u vragen of opmerkingen heeft. Hier staan onze contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Reinoud van Uffelen
afdelingsvoorzitter

 
Het prijskaartje van de Bossche Universiteit


In de commissie Financiën, Economische en Sociale Zaken van 14 september waren we als PvdA Den Bosch kritisch op de financiële onderbouwing van de Graduate School.We stonden daarin niet alleen. Op 22 september staat de Graduatie School op de agenda van de gemeenteraadsvergadering. U kunt de vergadering bijwonen of gewoon thuis op de bank volgen via Twitter met de hashtag #raaddb 

Lees hier verder

 
PvdA Den Bosch onderschrijft brandbrief woningcorporaties

‘’Vluchtelingen die in Nederland worden toegelaten, verdienen zo snel mogelijk een fatsoenlijk onderdak.” Dat schrijven 20 woningcorporaties in een brandbrief aan Brabantse gemeenten. De PvdA onderschrijft de constatering van de woningcorporaties en stelde daarom schriftelijke vragen aan het college.

Lees de vragen hier


 

Bosschenaren en vluchtelingen: hoe komen we samen verder?

Dit is de centrale vraag van ons 34e #BIEBdebat. Wat kunnen Bossche burgers, vrijwilligers, professionals en andere betrokkenen doen om de asielzoekers die straks in onze stad worden opgevangen, te ondersteunen en verder te helpen? En wat kunnen AZC-bewoners op hun beurt betekenen voor de Bossche samenleving?

Lees hier meer


 
Copyright © 2015 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Ons ombudsteam

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp