Copy
Nieuwsbrief PvdA Den Bosch voor leden en belangstellenden
View this email in your browser
Beste mensen,

Geweldig als kinderen genieten van een kinderfeest. Wat zou het mooi zijn als alle kinderen mee kunnen doen. In Den Bosch groeien bijna 4000 kinderen op in een arm gezin. Ze doen vaak niet mee aan sport, kunnen niet op muziekles en niet trakteren op de verjaardag.

Om alle kinderen mee laten doen, ook met een feestje, organiseren stichting Gefeliciflapstaartbox en de PvdA een kinderfeestjesbeurs op 17 maart vanaf 13.00 uur in de Helftheuvelpassage. Daarvan gaat de opbrengst naar kinderfeestjes voor de Bossche kinderen waarvan de ouders geen verjaardagsfeestje kunnen betalen.

Een aantal mensen heeft meegedaan aan de Armoede Challenge, geïnitieerd door onze Lesha Bosman Ook naar aanleiding daarvan zijn donaties gedaan.

Nando Coense, zoon van onze Desirée vertelde daarover aan het Brabants Dagblad en het Jeugdjournaal en gaat nu ook met zijn school BBS Boschveld een sponsorloop doen voor Gefeliciflapstaartbox.

Dan denk ik: Ja, Den Bosch dat zijn wij samen. Maar nu eerst de kinderen!

Sharon Dijksma komt zaterdag op de kinderfeestjesbeurs een cheque overhandigen met het opgehaalde bedrag. Er is al gedoneerd maar het kan nog veel beter. Daarom vraag ik uw hulp. Doneer door op het hartje te klikken.
Geeft u een feestje, doneer ook voor een feestje voor een kind in armoede. Met een donatie van €25 maakt u een kinderfeestje mogelijk. Een deel daarvan mag ook, dan maken we er samen een feestje van.
Meerdere feestjes doneren kan ook, dubbelfeest!

Of kom langs bij de kinderfeestjesbeurs en doe mee met de loterij.

Neem voor vragen contact op via mvdwens@gmail.com of bel me 06 36536306.

Met vriendelijke groet,

Marcia van der Wens-Gruijters
 
Copyright © 2018 PvdA Den Bosch, All rights reserved.

Contactgegevens PvdA Den Bosch

Onze fractie

Ons bestuur

Agenda PvdA Den Bosch


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp