Copy
http://www.ond.vlaanderen.be/secundair/examencommissie
De dagelijkse werking van de Examencommissie is in handen van twee teams: team Toetsing en team Planning & Organisatie. Beide teams werken nauw samen om de examens van alle kandidaten kwaliteitsvol te laten verlopen.

Team toetsing zoekt een coördinator

Team Toetsing zorgt voor de inhoud en kwaliteitsborging van examens. Het team telt op dit moment 14 interne examinatoren en 19 vakverantwoordelijken. Daarnaast kan het team rekenen op zo'n 150 externe medewerkers voor het opstellen en afnemen van examens.
 
Ben je geïnteresseerd in de kwaliteit van toetsen en evalueren? Heb je ervaring met toetsontwikkeling en toetspraktijken en ken je de heersende tendensen? Stuur je graag mensen en processen aan?
 
Als coördinator van het team toetsing geef je leiding aan vakspecialisten en ben je eindverantwoordelijke voor de kwaliteitsborging van het toetssysteem. Je krijgt de kans om nieuwe ideeën en concepten concreet te implementeren bij de Examencommissie en de kwaliteitskaders uit te zetten.
 
Ben je geïnteresseerd?  Solliciteer dan voor 1 december 2016.
 
Share
Tweet
Share
Contact:
AHOVOKS
Koning Albert II laan 15
Brussel 1210
Belgium

Voeg ons toe aan je contactgegevens


© 2016 AHOVOKS
 
Over de Examencommissie secundair onderwijs

Bij de Examencommissie kan iedereen op eigen tempo via zelfstudie een diploma of getuigschrift secundair onderwijs behalen.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent ingeschreven via de website van de Examencommissie. Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, kan je uitschrijven via deze link.

Email Marketing Powered by Mailchimp