Copy
Februari 2016
Uitgave 2
Widia, Alfa-sys en STAR:
De nieuwste boren, voorinstelapparatuur en CNC langdraaimachines!
Widia's Top Cut 4 U-boor
Top Cut 4 is de doorontwikkelde U-boor van Widia en kan worden ingezet op veel uiteenlopende toepassingen en verschillende materialen. De toepassingen van Top Cut 4 zijn doorlopende en kruisende gaten, gaten met schuine in- en uittrede, 45° hoeken alsmede half-cilindrisch en kettingpatronen. Voorbeelden hiervan zijn te zien op de onderstaande video.
Klik op bovenstaande afbeelding voor een video over de Widia Top Cut 4
Hoge kwaliteit wisselplaten
De buiten- en centrale wisselplaten van de Top Cut 4 zijn voorzien van profielen voor een goede centrering en verspaningscondities. De wisselplaten zijn leverbaar in meerdere hardmetaalsoorten, voor hoge snelheid of hoge taaiheid. Speciale geometrieën zijn leverbaar met versterkte snijkanten en een spaanbreker voor staal, gietijzer en kortspanige  materialen, een geoptimaliseerde lichtsnijdende geometrie voor roestvast staal en langspanige staalsoorten.
Het grote voordeel van de wisselplaten van de Top Cut 4 is dat ze voorzien zijn van 4 snijkanten per wisselplaat. Hierdoor worden de kosten per snijkant zeer interessant.
De Top Cut 4 is voorzien van stabiele schachten in 2D, 3D, 4D en 5D, in zowel metrische- als inch-afmetingen. Het metrische programma is leverbaar van 12 tot 68 mm. Acht wisselplaatafmetingen dekken het complete diameterbereik af.
Alfa-Sys, met de juiste instelling voor succes!
Nieuw bij Oude Reimer is het volledige assortiment van Alfa-Sys. Deze in Liechtenstein gevestigde  producent is gespecialiseerd in voorinstelapparatuur, montagebokken voor tools, reiningingsapparatuur voor opnames en rondlooptesters. 
Alfa-Sys biedt een complete lijn voorinstel-apparatuur met innovatieve, intelligente beeldsoftware voor het automatisch herkennen en razendsnel inmeten van de diameters en lengtes van uw tools.
 
 
Klik op bovenstaande afbeelding voor een video over de Alfa swift
Klik op bovenstaande afbeelding voor een video over de Alfa swift
Veelzijdigheid, snelheid en gebruiksgemak.
Veelzijdigheid, snelheid en gebruiksgemak zijn de kenmerken van deze toestellen. Standaard voorzien van Mμ-nauwkeurige fijnafstelling en onafhankelijk geremde X- en Z-assen. De unieke kogellagerbus voor de toolopname garandeert een ongekend hoge rondloopnauwkeurigheid van slechts enkele mμ’s.
 
Alfa clamps:
Klik op bovenstaande afbeelding voor een video over de Alfa cleaner
Informeer naar de mogelijkheden of kom naar de Technishow van 15 tot 18 maart in Utrecht voor een live demonstratie in Hal 12, D032.
Nieuw model: STAR CNC-langdraaimachine
STAR SR-38 (type A en B)
 
Klik op het plaatje voor een video van de CNC Star SR 38

Enkele kenmerken:

 
- Fanuc 31i-B5 besturing
- C-as op hoofd- en tegenspil
- Compleet onafhankelijke achterzijde-bewerking
- B-as voor hoofd- en tegenspil
- Extra X3 as voor het simultaan draaien op de hoofdspil
Met de nieuwe CNC-langdraaimachine STAR SR-38 heeft STAR Micronics een opvolger voor de gerenommeerde en alom bewezen SR-32J. Deze STAR SR-38 overtuigt door zijn grote flexibiliteit en productiviteit in combinatie met minimale bewerkingskosten. In vergelijking met de SR-32 J is de doorlaat vergroot naar Ø 38 mm. Het aantal gereedschappen voor het bewerken op de tegenspil bedraagt nu acht en door het toepassen van een extra Y-as stijgt de productiviteit. Door het toepassen van de extra X3-as kunnen voordraaien, nadraaien, als ook dwarsbewerkingen, in één cyclus plaatsvinden. De SR-38 is heeft een B-as, voor zes aangedreven gereedschappen (3 x hoofdspil, 3 x tegenspil), die zowel manueel (type A) als in automatisch (type B) zijn te verstellen.
Wilt u meer informatie over Star? Star brengt een eigen nieuwsbrief uit: klik hier.
Meer dan 58 jaar ervaring
Korte levertijd 
ISO 9001 gecertificeerd  
Breed assortiment voor al uw oplossingen
Ondersteuning door heel Nederland
Telefoon: 035 - 646 0830
Verkoop: sales@oudereimer.nl
Copyright © *2016* *Oude Reimer BV* All rights reserved.