Copy
KRCG Nieuwsbrief December '16 : Prettige Feestdagen, Eerste crossen, Atleet van de maand, Indoormeeting 26/12, Uurloop tvv Music for Life, Agenda enz... View this email in your browser.

NIEUWSBRIEF KRC GENT

DECEMBER '16

WELKOM NOMI

We mogen onze Nieuwsbrief starten met  heugelijke nieuws: Peter Robbens en Natasha Dupré zijn op 28 november de fiere ouders geworden van een dochtertje, dat luistert naar de naam Nomi. Van harte proficiat aan de ouders ... en uiteraard ook aan opa Chris Dupré.
EERSTE REGIONALE CROSSEN ACHTER DE RUG 
Het crossseizoen is in volle gang. Reeds 4 regionale crossen uit ons Wintercriterium zijn achter de rug: Aalter, Deinze, Zele en Oudenaarde. En onze atleten liepen zich reeds ferm in de kijker met onder meer overwinningen voor Arno De Feyter in Aalter en Riken Ost te Oudenaarde. En het scheelde niet veel of de teller van seniores-overwinningen stond al op drie: in het eerste crossweekend moest Simon De Vriendt pas in de laatste  meters  van de cross in Zwijnaarde zijn meerdere erkennen in Stein Vinck (OB). 
De
JEUGD was eveneens bij de pinken in de aanvangsfase van het nieuwe cross seizoen en verzamelde al tal van ereplaatsen en waar het even kon werd aangedikt met een knappe zege! 
CROSS CUP MOL EN ROESELARE
Na de openingsmanche van de Cross Cup te Mol zag het er mooi uit voor Bashir Abdi, meteen aan de leiding (ook al dankzij een knappe Relays) en dus groot favoriet voor de Cross Cup in Roeselare van 27/11. Een blessure kwam echter roet in het eten gooien, meteen weg leidersplaats en meteen ook een streep door de EK-ambities. Lees er alles over op DEZE WEBPAGINA, waar ook de resultaten van onze andere clubgenoten staan die aan de CC deelnemen, met niet in het minst de knappe race van Arno De Feyter en wat te denken van de winnende Jennen Mortier bij de juniores, die zo zijn valiezen mag pakken om naar het EK af te reizen! 
HOT NEWS : CROSS OUDENAARDE 
Met de cross in Oudenaarde zijn we al in december aangekomen en het lijkt dat diegene die al in een goed flow zaten, deze nog een beetje gaan doortrekken. Zo knoopte Riken Ost terug aan met de zege (senH) en toonde Arno De Feyter dat hij ook in de korte cross zijn mannetje kan staan. Anna Galle (senD) begint ook stilaan onder stoom te komen, Silke Vlaeminck (cadD) won andermaal en bij de jeugd blijft Oona Van Hulle de podia's verzamelen terwijl o.a. ook Remi Van Hulle een beresterke wedstrijd liep. 
Eerstdaags verschijnen de wedstrijdverslagen op de
website, voor het volledige uitslagenbord kan men terecht op de Oudenaardse site ! 
JOGGERS ZONDER GRENZEN 
Mooi nieuws van het joggersfront: de voorbije weken trokken er 2 atletes op buitenlands marathonavontuur. Nan Heymans liep in het Italiaanse Verona haar marathondebuut in  3u53'14, meteen goed voor een 108e plaats op meer dan 400 vrouwelijke deelnemers! De andere dappere dame van dienst was Katrien Windey: zij liep in Bilbao een nightmarathon in 4u12'. 
UPCOMING : INDOORMEETING 26-12-2016 EN PK INDOOR
Winter is crossen.... juist, maar iets later op het seizoen trekken velen ook de indoorhal in en zoals gebruikelijk organiseert KRCG op 2e Kerstdag, 26/12 dus, zijn meeting. Traditioneel een druk bezochte meeting want deze is voor velen een eerste test voor de kampioenschappen die eraan komen na de jaarwisseling, te beginnen met het PK op 8 januari.
Op de
HOMEPAGINA van onze website kan snel het uurrooster van onze eigen meeting gedownload worden en het uurrooster van het PK vinden jullie alvast HIER.
TOEGANG TOT DE PISTE VIA RACINGSTRAAT
Een belangrijke mededeling voor al wie met de fiets en/of te voet naar de trainingen komt en nog meer voor de autobestuurders !!! Op vraag van velen zal het hek aan de Racingstraat, terug open gesteld worden op de trainingsdagen. DIT ENKEL VOOR GEBRUIKERS TE VOET OF PER FIETS !!! Mogen wij beleefd, doch dringend vragen dit te respecteren en NIET DE AUTO TE PARKEREN IN DE RACINGSTRAAT !!! Het bestuur en de buurtbewoners danken U. 
Secretariaat : Wie zijn wedstrijdnummer voor dit seizoen nog niet afhaalde : graag dit dringend doen op het secretariaat a.u.b. !
NET VOOR HET VERSCHIJNEN VAN DEZE NB VOND DE JAARLIJKSE ATLETENHULDE PLAATS : DE FOTOS
 
HOT NEWS : DE FOTO'S UIT OUDENAARDE 
 
NOTEER ALVAST IN UW AGENDA

16 DECEMBER 2016 : UURLOOP SPORTAROUND (MUSIC FOR LIFE)
26 DECEMBER 2016 : OPEN INDOORMEETING TOPSPORTHAL
12 FEBRUARI 2017 : INDOOR JEUGDMEETING TOPSPORTHAL

19 FEBRUARI 2017 : CROSS KRCG - KERN WICHELEN (BERLARE)
26 FEBRUARI 2017 : JEUGDMEETING + BSK INDOOR
Atleet van de maand : ARNO DE FEYTER
Wie de openingsweken van het nieuwe veldloopseizoen heeft gevolgd kan er niet naast hebben gekeken : Arno De Feyter is al vroeg in forme en als hij goed zit kan hij het moeilijk wegsteken. 
Liep in Aalter de tegenstand naar de verdoemenis en pakte zijn 1e van het seizoen met om en bij de halve minuut voorsprong. 
In
Roeselare mengde hij zich tussen de grootste kanonnen op de Cross Cup en bevestigde daar netjes met een schitterende 14e pl en ze zullen daar al blij zijn geweest dat het geen ronde verder was of Arno was een dikke top 10 waard na een dijk van een race !
Na onze safety first actie (die trouwens schitterend werd opgevolgd, met een dikke pluim voor onze jeugdatleten !!!) nog deze tips om veilig de wintermaanden door te komen tijdens het sporten :

MAAND VAN DE ZICHTBAARHEID
Tot slot ook nog even dit : heeft u zelf een idee / bijdrage voor de Nieuwsbrief en/of website ...laat het ons gerust weten via......contact.
De Feestdagen komen er aan en als de volgende NB verschijnt dan zijn we reeds in het jaar 2017 aangekomen. 
Langs deze weg willen de redactie van de NB én het voltallig Bestuur van KRCG Atletiek, u en uw familie alvast warme en vreugdevolle Feestdagen toewensen, met een spetterend Kerstfeest en een fantastische overgang naar het nieuwe jaar ! 
Openingsuren kantine : 
maandag : 17u30 - 21u
woensdag : 18u30 - 22u
vrijdag : 18u30 - 23u of ...?
Copyright © KRCGent Atletiek vzw, All rights reserved. Jaargang 2
Niets uit deze druk mag, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever overgenomen en/of gepubliceerd worden.

 


This email was sent to fritsd@krcgentatletiek.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KRCGent · Emanuel Hielstraat 106 · Gentbrugge 9050 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp