Copy
KRCG Nieuwsbrief Jan-2106: Gelukkig Nieuwjaar, Atleet van de maand, wintercriterium, boetes, PK veldlopen en zoveel meer... View this email in your browser.

NIEUWSBRIEF KRC GENT

Januari '16

Eerst en vooral, om te openen, onze aller BESTE WENSEN voor het nieuwe jaar, dit vanwege het bestuur van KRCG en vanwege de redactie ! Dat 2016 een vreugdevol, gezond en sportief succesrijk jaar mag worden !

De activiteiten bij Kern Wichelen zullen bij aanvang van dit nieuwe jaar wel al op volle toeren draaien, zij organiseren immers over een goede maand het PK veldlopen

Om 2015 af te sluiten hadden we begin december onze jaarlijkse Atletenhuldiging en de jeugdatleten mochten hun geschenk(en) ontvangen uit de handen van niemand minder dan Svetlana Boshakova. Naast enkele traditionele items zoals de "Toppers" en de "Belgische Kampioenen" stonden ook speciale thema's in de kijker zoals o.a. "Girlpower in de Topsporthal", al hadden we de indruk dat de aanwezigen vooral "Het voorbije jaar in grappige momenten" het meest kon smaken. Wordt vervolgd ... bekijk ondertussen nog eens de sfeerbeelden van 2015.

Onze jaarlijkse Indoormeeting op tweede Kerstdag sloot dan weer het sportief actieve jaar af en hoe ? Met meer dan 1800 prestaties hadden we onze handen meer dan vol en mogen we van een succesrijke opkomst spreken. Uitzonderlijke prestaties werden er (nog) niet geleverd maar PR's gingen wel al aan diggelen bij o.a. Jill Bracke (cad), Shari Lammens (sen) en Dylan Owusu (sen), waarbij deze laatste wel heel veel hooi op zijn vork nam en telkens slaagde in zijn opzet ook. Alle prestaties zijn nog eens na te lezen, voor het beeldmateriaal kijkt u iets verder in deze nieuwsbrief !

Een aantal atleten wagen zich ook aan de Cross Cup, dit naast het reguliere criterium....en met succes ! 
In Roeselaere haalden 9 Racingers de eindstreep. Top tien plaatsen waren er voor Jolien De Schaepmeester (6e jun dames), Jennen Mortier en Riken Ost (4e en 6e jun heren).
Op 20 dec in Brussel waren er 15 dappere clubgenoten die eens wilden tonen wat ze waard waren in deze internationale cross die toch steeds tot èèn van de zwaarste  van het seizoen mag gerekend worden. Toptien-plaatsen waren er voor Lennert De Wulf (4e kad jongens) en Robbe Verstraete (9e pup jongens). Nog straffer was de prestatie van  Seppe Verstraete: hij mocht bij de miniemen jongens  het CrossCup-podium op om de bronzen medaille in ontvangst te nemen!
Toon Van Cauteren liep bij de Masters ook een sterke wedstrijd - werd 11e - en behoudt hiermee zicht op de eindzege in zijn leeftijdscategorie van dit criterium.  

Secretariaat : BELANGRIJK ! Je bent ingeschreven voor een kampioenschap en je kan wegens ziekte / blessure niet deelnemen ? Breng tijdig een doktersattest binnen zodat je géén boete (zelf te betalen) krijgt. Weet je op voorhand dat je toch niet kan deelnemen ? Schrijf je tijdig uit bij de V.A.L. via mail !!! Lees ook nog eens de regels over boetes bij het niet lopen van finales op deze link.
Op 26/12 vond onze Indoormeeting plaats. Via DEZE LINK kunnen de foto's bekeken worden. 
Het wintercriterium is in zijn volle gang en de tussenstanden kunnen HIER gevolgd worden.
Wie eens wil lezen hoe onze jeugd het ervan af brengt kan steeds terecht bij de westrijdverslagen van onze Jeugdsite.
De atletenhuldiging is ook weer voorbij, bekijk de foto's nog eens via deze LINK.
Atleet van de maand : Jennen Mortier  
Zijn winst in Deinze dateert al van de maand november evenals zijn zege in Berlare, als ook zijn knappe 4e pl in de Cross Cup van Roeselare. De redactie koos toen echter voor Ann Sophie (ladies first) maar Jennen krijgt de eer die hem toe komt deze maand. Mocht trouwens mee naar het EK cross in Hyères waar hij 49e eindigde en een pak ervaring op deed en hij sloot zijn jaar af in de sterk bezette wedstrijd te Brussel met een 14e pl. Mikt nu al naar het PK én naar het EK volgend jaar !
KRCGent helpt ook mee aan goede doelen ! Samen met Sportaround werd een Uurloop in het kader van Music for Life georganiseerd. Met een opbrengst van 2000 € was het initiatief direct een schot in de roos.
Hier kan je een verslagje en sfeerbeelden terugvinden. 
 
Tot slot ook nog even dit : heeft u zelf een idee voor de Nieuwsbrief...laat het ons gerust weten via......contact.
Openingsuren kantine : 
maandag : 17u30 - 21u
woensdag : 18u30 - 22u
vrijdag : 18u30 - 23u of ...?
Copyright © KRCGent Atletiek vzw, All rights reserved.
Niets uit deze druk mag, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever overgenomen en/of gepubliceerd worden.