Copy
Dit is de nieuwsbrief van het A&O-fonds Provincies met actuele ontwikkelingen van onze projecten op het gebied van arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, HRM en medezeggenschap binnen provincies. De nieuwsbrief komt eens per maand uit. Bezoek ook onze website voor het laatste nieuws: www.aenoprovincies.nl.
Indien u de nieuwsbrief niet goed kunt lezen, bekijk dan hier de webversie.
 
Nieuwsbrief 84, januari 2017
Inhoud nieuwsbrief:Arbo Innovatie Dag - 30 januari  

Maandagmiddag 30 januari, vindt de Arbo Innovatie Dag plaats in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Tijdens deze middag willen we met leidinggevenden, medewerkers, arbo-adviseurs, preventiemedewerkers, P&O-adviseurs en andere geïnteresseerden in gesprek over wat zij graag terugzien in de Arbo Innovatie Campus Provincies. Daarnaast kunt u een aantal workshops volgen: ‘Regie op inzetbaarheid’, ‘Arbozaken bij opdrachten aan derden’ en een lezing ‘E-learning in provincieland’. Bekijk hier de uitnodiging voor meer informatie. U kunt zich nog tot donderdag 26 januari 12.00 uur aanmelden via info@aenoprovincies.nl.
Ontwikkeldag A&O ProvinciE-learning - 9 maart 

Heeft u een mening over opleiden en ontwikkelen en wilt u deze mening met ons delen? Kom dan op donderdag 9 maart naar de Ontwikkeldag A&O ProvinciE-learning in Utrecht. Wij willen graag met u in gesprek over: Hoe kijken we aan tegen het ontwikkelen van mensen? Welke (nieuwe) leervormen zijn enthousiasmerend? Welke leervormen sluiten aan bij de nieuwe generatie medewerkers van de provincie? Welke leeronderwerpen kunnen we in 2017 aanbieden? Naast dat we graag uw mening willen weten, bieden we u op deze dag ook een aantal inspirerende workshops.


Het programma wordt momenteel vormgegeven, maar u kunt zich al aanmelden via info@aenoprovincies.nl.

Wilt u meedenken over de opzet van deze dag? Meld u dan aan voor de Expertgroep Ontwikkeldag A&O ProvinciE-learning.
 

Vacatures expertgroepen


A&O ProvinciE-learning 'ontwikkeldag'
Meedenken over en vormgeven aan de op 9 maart 2017 te organiseren Ontwikkeldag om ideeën te genereren voor het innoveren en verrijiken van A&O ProvinciE-learning. Na de Ontwikkeldag de opgehaalde ideeën verwerken in een concreet advies met betrekking tot ProvinciE-learning.
Klik hier voor meer info  

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Arbo Innovatie Campus
Op innovatieve wijze de (arbo)wettelijk verplichte voorlichting en instructie koppelen aan functie-risico’s en de Arbocatalogus. Wij zijn met name op zoek naar werknemersvertegenwoordigers.
Klik hier voor meer info
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Meesterinjewerk.nl
Uitbouwen modules, verdere implementatie en communicatiestrategie.
Klik hier voor meer info
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Public Service Day 2017 

Nederland is op 22 en 23 juni 2017 gastland voor de United Nations Public Service Day, een tweedaagse conferentie waarin de internationale gemeenschap zich inzet voor een betere publieke dienstverlening. Voor deze conferentie zijn we op zoek naar goede voorbeelden waarin innovatie heeft geleid tot betere dienstverlening. Heeft of kent u hier een mooi voorbeeld van. Laat het ons dan weten. Stuur een bericht aan info@aenoprovincies.nl. Mogelijk kunnen we uw voorbeeld gebruiken tijdens deze Public Service Day.
U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. Als u zich wilt afmelden, mail dan naar info@aenoprovincies.nl.


This email was sent to hedwig.oppenheim@aenoprovincies.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&O-fonds Provincies · Fluwelen Burgwal 44 · Den Haag, Zuid Holland 2511 CJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp